Μπάγερν… επτά αστέρων (vid)

Η Μπάγερν συνέτριψε με 7-0 τη Βασιλεία και προκρίθηκε πανηγυρικά στους "8" του Champions League. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μάριο Γκόμεζ που πέτυχε τέσσερα γκολ και άξιοι συμπαραστάτες του Γερμανού οι Ριμπερί και Ρόμπεν.

Η Μπάγερν συνέτριψε με 7-0 τη Βασιλεία και προκρίθηκε πανηγυρικά στους “8” του Champions League. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μάριο Γκόμεζ που πέτυχε τέσσερα γκολ και άξιοι συμπαραστάτες του Γερμανού οι Ριμπερί και Ρόμπεν.

Διαβάστε την εξέλιξη του αγώνα ζωντανά από το νέο Match Center του Novasports.gr.

Μετά το 1-0 υπέρ των Ελβετών στον πρώτο αγώνα, η ομάδα του Μονάχου αναμενόταν να πιέσει την αντίπαλό της από την έναρξη του παιχνιδιού. Το έκανε, βρίσκοντας το γρήγορο γκολ που έψαχνε στο 11′ με τον Ρόμπεν. Η Μπάγερν συνέχισε να επιτίθεται… κατά κύμματα, αλλά για να πάρει σκορ πρόκρισης έφτασε το τέλος του ημιχρόνου. Ο Μίλερ ήταν αυτός που πέτυχε το 2-0 στο 42′ για να πάρει στη συνέχεια τη σκυτάλη ο Μάριο Γκόμεζ.

Ο πρώτος σκόρερ των Βαυαρών έκανε το 3-0 στο 44′, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το ημίχρονο για την ομάδα του και άφησε τα… καλύτερα για την επανάληψη. Ο Γκόμεζ σκόραρε στο 50′, το 61′ και το 67′ από ισάριθμες ασίστ του Ριμπερί, που είχε “φτιάξει” και το πρώτο του γκολ και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Μπάγερν.

Παράλληλα, έφτασε τα 10 γκολ στο φετινό Champions League, κάνοντας και πάλι τον Λιονέλ Μέσι να… ανησυχεί. Ο Αργεντίνος άσος, πάντως, έχει 12 τέρματα με τα πέντε που πέτυχε στον επαναληπτικό με τη Λεβερκούζεν. Το τελικό 7-0 στο κατάμεστο “Αλιάντς Αρένα” διαμόρφωσε ο Ρόμπεν με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 81′.

Η Βασιλεία δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ της τιμής στις δύο καλές φάσεις που είχε σε κάθε ημίχρονο με τον Αλεξάντερ Φράι, ενώ όταν το… πέτυχε στο 63′ ο Στόκερ, ακυρώθηκε λανθασμένα από τον διαιτητή. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι Ελβετοί δεν έδειξαν ούτε στιγμή ότι μπορούσαν να κρατήσουν το ισχνό προβάδισμα που είχαν πάρει απ’ το πρώτο ματς.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Μπάντστουμπερ, Αλάμπα, Λουίζ Γκουστάβο, Κρόος, Ρόμπεν (82′ Τίμοστσουκ), Ριμπερί (79′ Πράνιτς), Μίλερ (70′ Σβάινσταϊγκερ), Γκόμεζ

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Ζόμερ, Στάινχεφερ (70′ Ντέγκεν), Άμπραχαμ, Ντράγκοβιτς, Παρκ, Καμπράλ, Τσάκα, Σακίρι (80′ Ζουά), Φ. Φράι (61′ Στόκερ), Στρέλερ, Α. Φράι



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.