“Καθάρισε” με Αλέξις η “Μπάρτσα” (vid)

Την αντίπαλό της στην επόμενη φάση του Champions League μπορεί να σκέφτεται από τώρα η Μπαρτσελόνα, που νίκησε με 3-1 τη Λεβερκούζεν στη Γερμανία και βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στους "8" της διοργάνωσης.

Την αντίπαλό της στην επόμενη φάση του Champions League μπορεί να σκέφτεται από τώρα η Μπαρτσελόνα, που νίκησε με 3-1 τη Λεβερκούζεν στη Γερμανία και βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στους “8” της διοργάνωσης. Το ματς του “ΜπάιΑρένα” είχε δύο διαφορετικά ημίχρονα, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να παίρνουν το προβάδισμα στο 41′ με τον Σάντσες και την Μπάγερ να τους κοντράρει στην επανάληψη.

Ο Κάντλετς με κεφαλιά στο 52′ ισοφάρισε για τους Γερμανούς, αλλα η “απάντηση” της ομάδας του Γκουαρδιόλα ήταν άμεση. Στο 57′ ο Αλέξις με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα, αλλά και στο φετινό Champions League, έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους “μπλαουγκράνα”, περνώντας και τον Λένο και πλασάροντας από πλάγια θέση σε κενή εστία.

Οι Γερμανοί είχαν μια καλή ευκαιρία στο 57′, όταν ο Βαλδές μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια το σουτ του Ρενάτο Αουγκούστο από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 64′ “άγγιξαν” την ισοφάριση. Ο Κάστρο μπήκε στην περιοχή και έκανε το συρτό διαγώνιο σουτ, αλλά έστειλε την μπάλα στη ρίζα του δεξιού δοκαριού του τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα.

Οι όποιες ελπίδες των γηπεδούχων τελείωσαν στο 88′. Ο Μέσι έκανε άψογα το “1-2” με τον Άλβες και με σουτ στην κίνηση από κοντινή απόσταση διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Η ρεβάνς, που αναμένεται να έχει περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα, είναι προγραμματισμένη για τις 7 Μαρτίου.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Φρίντριχ, Κάντλετς, Τσορλούκα (90’+1′ Ντα Κόστα), Σβάαμπ, Ράιναρτς, Κάστρο, Ρόλφες (77′ Κίσλινγκ), Ρενάτο Αουγκούστο, Μπέντερ, Σίρλε (90′ Μπελαράμπι)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλδές, Πουγιόλ, Αμπιντάλ, Ντάνι Άλβες, Αντριάνο Κορέια (70′ Πέδρο), Μασεράνο, Φάμπρεγας, Ινιέστα (61′ Τιάγο Αλκάνταρα), Μπούσκετς, Μέσι, Αλέξις Σάντσες (86′ Κουένκα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.