Βασιλεία… τέλος (video)

Η Βασιλεία επικράτησε 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την πέταξε έξω από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς την άφησε στην τρίτη θέση.

Η Βασιλεία επικράτησε 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την πέταξε έξω από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς την άφησε στην τρίτη θέση. Η ομάδα του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και πλέον θα δει το υπόλοιπο της κορυφαίας διοργάνωσης από τον… καναπέ, την στιγμή που θα προσπαθήσει να διακριθεί πλέον στο Γιουρόπα Λιγκ.

Στο ξεκίνημα του αγώνα, οι Ελβετοί γνώριζαν πως έπρεπε να κάνουν υπερπροσπάθεια προκειμένου να επικρατήσουν της Γιουνάιτεντ, καθώς μόνο με νίκη θα μπορούσαν να την προσπεράσουν στον όμιλο. Από την άλλη πλευρά, οι έμπειροι αντίπαλοί τους, το μόνο που έπρεπε να κάνουν ήταν να μην χάσουν.

Ομως σε καμία περίπτωση δεν τα κατάφεραν. Μάλιστα οι γηπεδούχοι, κατάφεραν από νωρίς να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, καθώς μόλις στο 7′ ο Στρέλερ έκανε το 1-0. Παρά το γεγονός όμως ότι απέμεναν 83 λεπτά για τη λήξη του αγώνα, η Μάντσεστερ δεν έδειξε ότι μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση.

Αντιθέτως, δέχτηκε και δεύτερο γκολ, από τον Α. Φράι στο 84′ και εκεί μπορεί να πει κανείς πως τελείωσαν όλα. Το μόνο που κατάφεραν οι Αγγλοι, ήταν να μειώσουν με τον Τζόουνς στο 89′, όμως τίποτα περισσότερο. Ετσι ήρθε ο αποκλεισμός, καθώς έμειναν τρίτοι στον όμιλό τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.