Σολωμού: «Πιστέψαμε μετά την Πόρτο»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στην επόμενη φάση της Champions League εμφανίστηκε ο Άθως Σολωμού.

Απόλυτα ικανοποιημένος με την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στην επόμενη φάση της Champions League εμφανίστηκε ο Άθως Σολωμού. Ο Κύπριος παίκτης τόνισε πως η ομάδα του πίστεψε στην πρόκριση στην επόμενη φάση, μετά τη νίκη επί της Πόρτο. Ο Σολωμού μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την χρονική στιγμή που οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ πίστεψαν ότι μπορούσαν να προκριθούν στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ: «Μπορώ να πω ότι μετά το παιχνίδι με την Πόρτο στην Λευκωσία και την νίκη επί του πορτογαλικού συλλόγου συνειδητοποιήσαμε ότι είχαν απομείνει μόλις δύο παιχνίδια και ότι με έναν βαθμό θα μπορούσαμε να πάρουμε την πρόκριση στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την αναμέτρηση με την Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη: «Από την αρχή γνωρίζαμε ότι η Ζενίτ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Μπορεί να μην έχει πολλούς παίκτες εγνωσμένης αξίας αλλά όπως αποδείχθηκε και χθες, οι παίκτες που διαθέτει είναι πολύ επικίνδυνοι. Δημιούργησαν πολλές φάσεις και πρέπει να παραδεχθούμε ότι είχαμε και μεγάλη δόση τύχης, που δεν δεχτήκαμε γκολ».

Για το πού μπορεί να φτάσει ο φετινός ΑΠΟΕΛ: «Είμαστε μία μικρή ομάδα από την Κύπρο αλλά αποδείξαμε ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε μεγάλους συλλόγους. Τώρα για το πού θα φτάσει η ομάδα, αυτό είναι κάτι που εξαρτάται από εμάς. Θα παίξει σπουδαίο ρόλο βέβαια και η κλήρωση για την επόμενη φάση, κατά πόσο θα είναι βατή ή αν θα κληθούμε να παίξουμε με κάποιο μεγαθήριο. Το σίγουρο είναι ότι όποιος και να είναι ο αντίπαλός μας θα τον κοιτάξουμε στα μάτια. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα».

Για το ρόστερ της ομάδας: «Έχει αποδειχθεί αρκετές φορές φέτος ότι έχουμε πολλές και καλές επιλογές στο ρόστερ. Για αυτό έχουμε και αυτή την πορεία. Δεν βασιζόμαστε μόνο σε ένδεκα ποδοσφαιριστές. Αν συνέβαινε αυτό δεν θα μπορούσαμε να αντέξουμε σε μία διοργάνωση όπως το Τσάμπιονς Λιγκ. Νομίζω φέτος διαθέτουμε τα πιο ποιοτικό ρόστερ όλων των εποχών. Υπάρχει βάθος στον πάγκο και όποιος έχει κληθεί να αντικαταστήσει κάποιον βασικό δείχνει ότι κάνει την ίδια δουλειά».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω να φτάσω όσο πιο μακριά γίνεται. Μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ όσο πιο ψηλά μπορώ. Δίνω τα πάντα για την ομάδα μου, τον καλύτερό μου εαυτό με σκοπό να παίρνει ο ΑΠΟΕΛ θετικά αποτελέσματα. Αν τώρα προκύψει κάποια πρόταση από το εξωτερικό θα τη μελετήσω και θα κοιτάξω τι είναι καλύτερο για το μέλλον μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.