Ντεσάν: “Είμαι πολύ απογοητευμένος”

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και την εικόνα της ομάδας του, παρουσιάστηκε ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ντιντιέ Ντεσάν.

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και την εικόνα της ομάδας του, παρουσιάστηκε ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ντιντιέ Ντεσάν. Ο Γάλλος τεχνικός, πιστεύει πως ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη, ενώ ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του πρέπει πλέον να στρέψουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα.

Αρχικά δήλωσε:«Ακόμη και μία ισοπαλία θα ήταν αρκετή για μας, αλλά δεν μπορώ να πω πως ο Ολυμπιακός δεν άξιζε τη νίκη. Είχαμε αρκετές δυσκολίες να ελέγξουμε το παιχνίδι, αλλά κάναμε ευκαιρίες. Το παιχνίδι μάς ξέφυγε στα τελευταία λεπτά. Αν ο Μανταντά δεν ήταν σε εξαιρετική μέρα, ίσως να δεχόμασταν νωρίτερα κάποιο γκολ. Η ομαδική μας απόδοση δεν ήταν όσο καλή έπρεπε για ένα τέτοιο παιχνίδι. Μισώ την ήττα κι όταν χάνω δεν μπορώ να χαμογελάσω. Είμαι πολύ απογοητευμένος, αλλά δεν τα παρατάω».

Στο τέλος πρόσθεσε: «Πλέον θα πρέπει να ανασυνταχθούμε εν όψει του ντέρμπι με την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι αντίπαλοί μας δεν είχαν παιχνίδι για την Ευρώπη αυτή την εβδομάδα και είχαν τη δυνατότητα να προετοιμαστούν με την άνεσή τους για το παιχνίδι. Θα πρέπει να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας και να αδειάσουμε το κεφάλι μας από όσα έγιναν. Το προσεχές ματς είναι πολύ σημαντικό για μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.