Η… παλιά καλή Πόρτο

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι από κάθε άποψη, η Πόρτο κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σαχτάρ στο Ντόνετσκ (0-2) και πλέον έχει την κατάσταση στα χέρια της σε ό,τι αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι από κάθε άποψη, η Πόρτο κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σαχτάρ στο Ντόνετσκ (0-2) και πλέον έχει την κατάσταση στα χέρια της σε ό,τι αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Χρειάζεται μόνο νίκη κόντρα στη Ζενίτ. Με οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν αυτής, θα μείνει στην τρίτη θέση.
 
Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν επιθετικά και έτσι τελείωσαν… Μόλις στο 5ο, προσπάθεια του Χουλκ κόπηκε πάνω στη γραμμή από τον Ρακίτσκι, ενώ στο 19ο ήρθε η σειρά της Σαχτάρ να απειλήσει, όταν το σουτ του Λουίς Αντριάνο χτύπησε στο δοκάρι του Χελτον.
 
Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω με ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά το 0-1 έγινε αργά και συγκεκριμένα στο 79ο. Ο Ζοάο Μουτίνιο βρήκε με μακρινή μπαλιά τον Χουλκ και αυτός έκανε αυτό που γνωρίζει πολύ καλά. Την έστειλε στα δίχτυα. Το τελικό 0-2 που άφησε τους Ουκρανούς στην τελευταία θέση και εκτός ευρωπαϊκών υποχρεώσεων διαμορφώθηκε στο 90ό με αυτογκόλ του Ρατ.
 
ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ: Ρίπκα, Κόμπιν (87ο Ντάγκλας Κόστα), Ρακίτσκι, Κουσέρ, Ρατ, Φερναντίνιο, Χούμπσμαν, Ουίλιαν (69ο Αλεξ Τεϊξέιρα), Μιχταριάν, Εντουάρντο (59ο Ζάντσον), Λουίς Αντριάνο
 
ΠΟΡΤΟ: Ελτον, Μάικον, Οταμέντι, Ρολάντο, Αλβαρο Περέιρα, Μουτίνιο, Φερνάντο, Ντεφούρ (88ο Σόουζα), Χάμες Ροδρίγες (81ο Βαρέλα), Χουλκ, Ντζαλμά (73ο Κριστιάν Ροντρίγκεζ)
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.