Μπέκαμ: «Λατρεύω τη Γιουνάιτεντ»

Δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λίγκ χωρίς τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λίγκ χωρίς τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Άγγλος μέσος τόνισε πως λατρεύει τη Γιουνάιτεντ και επιθυμία του θα ήταν να τελειώσει την καριέρα του φορώντας τη φανέλα του αγγλικού συλλόγου. Παράλληλα δεν έκρυψε πως έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις.

«Πρέπει να πάρω μία απόφαση και μέχρι στιγμής δεν το έχω κάνει. Έχω επιλογές που είναι φανταστικές στην ηλικία μου. Κάποιες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες μου έχουν κάνει πρόταση. Θέλω τώρα να καθίσω με φίλους και με την οικογένειά μου και να επιλέξω. Μπορεί να μείνω ακόμη και εδώ» είπε αρχικά ο Μπέκαμ και συνέχισε αναφερόμενος στην ομάδα της καρδιάς του:

«Έχω παίξει στο μεγαλύτερο σύλλογο της Αγγλίας και δεν μπορώ να με φανταστώ με άλλη φανέλα στην Πρέμιερ Λιγκ. Λατρεύω την ομάδα. Πάντα έλεγα ότι θέλω να ξεκινήσω και να ολοκληρώσω την καριέρα μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δυστυχώς αυτό δεν θα γίνει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.