Ζιντάν: “Η Ρεάλ έχει υποτιμηθεί”

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν αναφέρθηκε στους "μπλάνκος" υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα του έχει υποτιμηθεί και δε θα έπρεπε.

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν αναφέρθηκε στους “μπλάνκος” υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα του έχει υποτιμηθεί και δε θα έπρεπε. Μάλιστα ο Γάλλος τεχνικός σχολίασε την αναμέτρηση της Τρίτης (6/4) με την Λίβερπουλ, στο πλαίσιο του Champions League. 

Στην συνέντευξη Τύπου σχολίασε και τον συνάδελφο του Γιούργκεν Κλοπ, αποκαλύπτοντας ότι έχει μελετήσει αρκετά κάποια στοιχεία του Γερμανού, όσο έκανε μαθήματα προπονητής. Αυτό δεν σημαίνει βεβαία ότι ο Ζιντάν έχει προσπαθήσει να εντάξει τη φιλοσοφία του Κλοπ στο παιχνίδι του. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Αν έχει υποτιμηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης: “Νομίζω πως ναι. Στην τελική, αξίζουμε εμπιστοσύνη. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι τη δουλειά μας κάθε μέρα. Δεν τα παρατάμε ποτέ. Αυτό είναι αυτός ο σύλλογος και αυτή η ομάδα. Όσο είμαστε ζωντανοί, πάντα θα μαχόμαστε. Είχαμε δύσκολες στιγμές, τώρα είμαστε καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα”. 

Για την Λίβερπουλ και τις απουσίες που έχει η αγγλική ομάδα, λόγω τραυματισμών: “είναι μία ομάδα πολύ δυνατή και συμπαγής. Ξέρουμε ποια είναι η επιθετική τριάδα τους και την αποτελεσματικότητα που έχουν. Δεν ξέρω αν είναι αδυναμία η άμυνα (σ.σ. λόγω των απουσιών της αγγλικής ομάδας), γιατί έχουν κι άλλους παίκτες. Κι εμείς έχουμε ελλείψεις, αλλά η δύναμη βρίσκεται στην ομάδα”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.