Μαρτίνς: “Δεν κυνηγάμε την ισοπαλία, σκέφτομαι και Βρουσάι”

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη συνέντευξη τύπου του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ. Οι πιθανότητες για Βρουσάι και το εγκώμιο της γαλλικής ομάδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη συνέντευξη τύπου του Ολυμπιακού για το ματς με τη Μαρσέιγ (01/12, 22.00, MC Novasports.gr) και οι απαντήσεις του σχετικά με τον στόχο της ομάδας του, αλλά και την πιθανότητα να χρησιμοποιήσει τον Μάριο Βρουσάι, παρουσιάζουν ενδιαφέρον. 

Συγκεκριμένα είπε:

Για τον Βαλμπουενά και τον στόχο του Ολυμπιακού

“Ο Ματιέ δεν θα παίξει αύριο, έχει έρθει για να υποστηρίξει την ομάδα μας.
Θέλουμε να μείνουν ζωντανές οι ελπίδες μας , το αποτέλεσμα που κυνηγάμε πάντα είναι η νίκη. Μπορεί να εξαρτώμαστε από το αποτέλεσμα του άλλου ματς, όμως αν δεν κερδίσουμε εμείς δεν θα έχει καμία σημασία. Μια ομάδα που έρχεται για την ισοπαλία είναι πολύ κοντά στο να χάσει, δεν είμαστε μια τέτοια ομάδα”.

Για τη Μαρσέιγ και το γεγονός πως δεν έχει σκοράρει στη διοργάνωση
 
“Τα παιχνίδια απέναντι σε Πόρτο, Ολυμπιακό και Μαρσέιγ είναι ισορροπημένα. Το παιχνίδι μας με την πόρτο κρίθηκε από ένα ατομικό λάθος και από τις χαμένες ευκαιρίες μας. Εκείνο της Πόρτο με τη Μαρσέιγ από ένα χαμένο πέναλτι. Το δικό μας με τη Μαρσέιγ από λεπτομέρειες. Στη Γαλλία η Μαρσέιγ τα πηγαίνει σπουδαία. Η Μαρσέιγ αξίζει το σεβασμό μας αν και δεν έχει σκοράρει ακόμα, είναι ποιοτική ομάδα και αυτό το δείχνει στο πρωτάθλημα”.

Για τις επιλογές Βρουσάι και Χολέμπας

“Ο Μάριος έχει σπουδαία εξέλιξη, είναι ”πονοκέφαλος“ για τον προπονητή, έχει εξελιχθεί στην Ολλανδία. Έδειξε θετικός όταν κλήθηκε να βοηθήσει. Είναι μια πιθανότητα ακόμα και για το αυριανό παιχνίδι. Οι επιστροφές Χολέμπας και Ελ Αραμπί είναι πολύ σημαντικές. Ο Ελ Αραμπί είναι ο “εκτελεστής” μας, ενώ ο Χολέμπας είναι επίσης σημαντικός. Στα προηγούμενα ματς που απουσιάσε, αναγκαστήκαμε να παίξουμε με τον Ραφίνια σε έναν διαφορετικό ρόλο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.