Μίρτο Ουζούνι: Από τη Ζάκυνθο στα αστέρια του Champions League (vid)

Από τη Ζάκυνθο και τη Δόξα Πηγαδακίων στη Φερεντσβάρος και τ' αστέρια του Champions League! Ο λόγος για τον Μίρτο Ουζούνι που σκόραρε εναντίον της Γιουβέντους. 

Από τη Ζάκυνθο και τη Δόξα Πηγαδακίων στη Φερεντσβάρος και τ’ αστέρια του Champions League! Ο λόγος για τον Μίρτο Ουζούνι που σκόραρε εναντίον της Γιουβέντους. 

Ο 25χρονος ακραίος επιθετικός της Φερεντσβάρος γεννήθηκε στην Αλβανία και πέρασε μέρος της παιδικής του ηλικίας στη Ζάκυνθο. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έγιναν στη Δόξα Πηγαδακίων, η οποία από το βράδυ της Myrto Uzuni έχει έναν παραπάνω λόγο να υπερηφανεύεται που έστω και σε νεαρή ηλικία τον είχε στις τάξεις της. 

Ο Αλβανός Μίρτο Ουζούνι πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Champions League στον αγώνα με τη Γιουβέντους, κάνοντας περήφανους αρκετούς ανθρώπους στη Ζάκυνθο.

“Νιώθουμε υπερηφάνεια και συγκίνηση γι’αυτό το παιδί. Μετά από χρόνια προσπαθειών το να φτάσει ένας αθλητής μας στους ομίλους του Champions League είναι υπέρτατη τιμή για κάθε ερασιτεχνικό σωματείο” είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό άνθρωπος του συλλόγου της Ζακύνθου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.