7ος Όμιλος: Νίκη Γιούβε με τον κατοστάρη Μοράτα (hl)

Στο εκατοστό του παιχνίδι με την φανέλα της Γιουβέντους ο Άλβαρο Μοράτα πέτυχε δύο γκολ καθώς η Γιουβέντους νίκησε άνετα 4-1 εκτός έδρας την Φερεντσβάρος για τον έβδομο όμιλο του Champions League. 

Η Γιουβέντους μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο. Ο Άλβαρο Μοράτα γιόρτασε το εκατοστό του ματς με την φανέλα της Γιούβε σκοράροντας και αυτή την φορά το VAR δεν τον σταμάτησε.

Το γκολ του στο 7ο λεπτό σε κενή εστία από ασίστ του Κουαδράδο μέτρησε κανονικά. Η Φερεντσβάρος αντέδρασε καλά. Δεν φοβήθηκε. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με περισσότερες τελικές από την Γιουβέντους (7-6) αλλά δεν βρήκε με καμία από αυτές την εστία. 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην επιστροφή του στο Champions League μετά τον κορωνοϊό έδειξε ότι συνεργάζεται καλά αλλά η Γιούβε χρειαζόταν κάτι ακόμη για να καθαρίσει το παιχνίδι και με το 1-0 στο ημίχρονο δεν ήταν εξασφαλισμένη. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ούγγροι συνέχισαν την προσπάθεια αλλά χωρίς να βρουν μεγάλη ευκαιρία. Την υπόθεση νίκη τελικά έκρινε και πάλι ο Μοράτα με το δεύτερο γκολ του στο 60ο λεπτό με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να προσφέρει την ασίστ. 

Μετά το δεύτερο τέρμα του ο Ισπανός έφυγε από το γήπεδο και έδωσε την θέση του στον Ντιμπάλα ο οποίος έξι λεπτά μετά την είσοδο του (73′) είπε ευχαριστώ στον τερματοφύλακα Ντίμπουζ και σκόραρε το πρώτο του γκολ για την φετινή σεζόν. 

Άλλο ένα δώρο από τους Ούγγρους στο 81ο λεπτό με τον κεντρικό αμυντικό Ντβάλι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 4-0 της ομάδας του Αντρέα Πίρλο. 

Οι γηπεδούχοι τελικά σκόραραν στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μπολί για να μειώσουν στο τελικό 1-4.

 
Φερεντσβάρος : Ντίμπουζ – Λόβρεντσιτς, Μπλάζιτς, Ντβάλι, Μπότκα (68′ Χάιστερ) – Κάρατιν, Σομάλια, Σιγκέρ – Ζούμπκοφ (80′ Ουζούνι), Ενγκουέν (73′ Μακ), Ισαέλ (73′ Μπολί)

Γιουβέντους : Σέζνι – Κουαδράδο (76′ Φραμπότα), Μπονούτσι, Κιελίνι, Ντανίλο – Άρθουρ (46′ Μπετανκούρ), Ράμζεϊ (53′ ΜακΚένι), Ραμπιό – Κ. Ρονάλντο, Κιέζα (76′ Μπερναρντέσκι), Μοράτα (67′ Ντιμπάλα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.