Δύο στα δύο η Λίβερπουλ, ισοπαλία στο Μπέργκαμο (vid)

Στον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ η Λίβερπουλ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 της Μίντιλαντ, ενώ η Αταλάντα κατάφερε να ισοφαρίσει τον Άγιαξ παρότι στο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ με 2-0

Λίβερπουλ – Μίντιλαντ 2-0
Μετά τη δύσκολη νίκη της πρεμιέρας επί του Άγιαξ, η Λίβερπουλ συνέχισε να έχει δυσκολίες και κόντρα στη Μίντιλαντ. Χωρίς το Μανέ και τον Σαλάχ στο αρχικό σχήμα η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε λιγότερη ένταση και τρεξίματα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, με αποτέλεσμα οι Δανοί να πάνε στα αποδυτήρια κρατώντας την ισοπαλία έχοντας μάλιστα χάσει ευκαιρία να προηγηθεί. 
Αυτό το έκανε η Λίβερπουλ πετυχαίνοντας το υπ’ αριθμόν 10.000 γκολ στην ιστορία της. Ήταν ο Ντιόγκο Ζότα εκείνος ποπυ με τη σειρά του πανηγύρισε το  έβδομο τέρμα του σε ισάριθμες εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Λίβερπουλ, παρότι κινδύνευσε να δεχθεί την ισοφάριση στο 77ο λεπτό από τον Εβάντερ, πέτυχε και δεύτερο γκολ με πέναλτι του Σαλάχ στις καθυστερήσεις, κάνοντας το δύο στα δύο, κάτι που είχε να πετύχει στα πρώτα δύο ματς στη φάση των ομίλων από την περίοδο 2008/09.  

Αταλάντα – Άγιαξ 2-2
Με προίκα ψυχολογίας το εκτός έδρας αήττητο 15 αγώνων στο Τσάμπιονς Λιγκ ταξίδεψε ο Άγιαξ στο Μπέργκαμο, αναζητώντας την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση μετά την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τη Λίβερπουλ. Την ίδια ώρα η Αταλάντα είχε επιβεβαιώσει από την πρεμιέρα κόντρα στο Μίντιλαντ την επιθετική της δεινότητα, έχοντας ήδη τρεις βαθμούς. 
Οι Ολλανδοί έκλεισαν το πρώτο μέρος με τους καλύτερους οιωνούς έχοντας προβάδισμα δύο τερμάτων, από το πέναλτι του Τάντιτς στο 30ο και το γκολ του Τραορέ, δώρο του Σπορτιέλο στο 38ο λεπτό. 
Οι «μπεργκαμάνσκι» όμως δεν είναι ομάδα που τα παρατάει. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας στο ματς το σκορ ήταν στο 2-2 με τον Ζαπάτα να σκοράρει δις, φτάνοντας τα τρία τέρματα στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Λίβερπουλ    6
Αταλάντα    4
Άγιαξ        1
Μίντιλαντ     0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Μίντιλαντ – Άγιαξ 
Αταλάντα – Λίβερπουλ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.