Ολυμπιακός: Γιατί ο Σα θέλει να “ξορκίσει” το Ντραγκάο

Ο Ζοσέ Σα επιστρέφει ως αντίπαλος της Πόρτο στο "Ντραγκάο". Γιατί θέλει να ξεχάσει την τελευταία του εμπειρία στο Champions League.

Ο Ολυμπιακός ανταγωνίζεται την Τρίτη (27/10) με την Πόρτο για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι μετά την πρώτη αγωνιστική και τη νίκη επί της Μαρσέιγ στο “Γ. Καραϊσκάκης”, θα δοκιμάσουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους εκτός έδρας. Μάλιστα τη συγκεκριμένη κλήρωση την έχει… ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς, θέλοντας να ταξιδέψει ως αντίπαλος στην πατρίδα του. Βέβαια σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει και ο Ζοσέ Σα! Ο 27χρονος πορτιέρε του Ολυμπιακού αγωνίστηκε για τρία χρόνια στην Πόρτο. Από το 2016 και την Πόρτο Β, ως τον ανταγωνισμό με τον Ίκερ Κασίγιας και τις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, ο Ζοσέ Σα αγωνίστηκε σε 31 ματς με τους “δράκους”. 

Τη σεζόν 2018-2019 ο Πέδρο Μαρτίνς τον έπεισε να φορέσει τα “ερυθρόλευκα” με τη μορφή δανεισμού και στη συνέχεια αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό σε μια κίνηση “ματ” από τη διοίκηση των Πειραιωτών. Ο Σα για τον Ολυμπιακό αποτελεί κάτι παραπάνω από μια οικονομική επένδυση. Είναι ο παίκτης που εμπνέει σιγουριά κάτω από την εστία και ανεβάζει συνολικά επίπεδο στην ομάδα των τερματοφυλάκων.

Ο ίδιος επιστρέφει στο “Ντραγκάο” ως νο1 του Ολυμπιακού σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την πορεία των δύο ομάδων στον όμιλο. Η τελευταία του εμπειρία με την Πόρτο στο Champions League δεν ήταν ευχάριστη για τον Σα. Αποτέλεσε ουσιαστικά την αρχή του τέλους για την αποχώρηση του από την ομάδα. Σε ηλικία 24 ετών ο Σα είχε πάρει αρκετές ευκαιρίες απ’ τον Σέρζιο Κονσεϊσάο στο Champions League της σεζόν 2016-2017. Η πέμπτη ήταν απέναντι στη Λίβερπουλ, για τη φάση των “16” της διοργάνωσης. Οι κόκκινοι συνέτριψαν 5-0 την Πόρτο στο “Ντραγκάο” και ουσιαστικά προκρίθηκαν στην επόμενη φάση! Τρία γκολ πέτυχε ο Μανέ και από ένα οι Φιρμίνιο και Σαλάχ. Η Λίβερπουλ έφτασε ως τον τελικό, αλλά ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πάντως ήταν ένα ματς που στιγμάτισε τον Σα, ο οποίος από εκείνη τη στιγμή και μετά αγωνίστηκε ξανά μόνο σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος πριν αναχωρήσει για τον Ολυμπιακό.

Ο Ζοσέ Σα πέρα από τη σημασία ενός παιχνιδιού επιπέδου Champions League, έχει πολλούς λόγους να δώσει απαντήσεις μέσα από την εμφάνιση του με τα γάντια του Ολυμπιακού πλέον, στην αυριανή δοκιμασία στο “Ντραγκάο”!  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.