7ος όμιλος: Μπαρτσελόνα – Φερεντσβάρος 5-1, γίνεται ομάδα (vid)

Δείχνει στοιχεία ομάδας που θέλει να κυριαρχεί παρουσίασε η νέα Μπάρτσα του Κούμαν.

Πολύ εύκολα, όπως αναμενόταν άλλωστε, η νέα Μπαρτσελόνα του Κούμαν, επικράτησε της Φερεντσβάρος με 5-1.

Η Ουγγρική ομάδα όμως θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ πρώτη όταν στο 20ο λεπτό είχε δοκάρι σε τρομερό σουτ μέσα από την περιοχή του Ίσαελ. 

Στο 27o λεπτό ο Λιονέλ Μέσι όμως επέβαλε το νόμο του κι άνοιξε το σκορ για την Μπαρτσελόνα με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος ύστερα από εντυπωσιακή “κούρσα”. Αυτό το γκολ προσθέτει ένα ακόμη ρεκόρ στον Αργεντίνο σούπερ σταρ, καθώς γίνεται ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που σκοράρει στο Champions League για 16η σερί σεζόν. 

Το μικρό “θαύμα” που λέγεται Ανσού Φάτι ήταν ο παίκτης που στο 42ο λεπτό έγραψε το 2-0. Ο Ντε Γιόνγκ με λόμπα έβγαλε μια εκπληκτική πάσα στον 17χρονο ο οποίος με εξαιρετικό τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Ούγγρων.    

Στο 52ο λεπτό ήταν η σειρά του Κοουτίνιο να σκοράρει με πολύ ωραίο πλασέ, ύστερα από… ζάλη του Μέσι μέσα στην περιοχή και πάσα με “τακουνάκι” του Φάτι στον Βραζιλιάνο. 

Στο 67ο λεπτό ο Πικέ ανέτρεψε τον…. στην αντεπίθεση της Φερεντσβάρος ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και κοκκινη κάρτα στον κεντρικό αμυντικό της Μπαρτσελόνα και την ευκαιρία στην Ουγγρική ομάδα να μειώσει στο σκορ όπως και έγινε με τον Κάρατιν. Με την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Πικέ χάνει το ντέρμπι με την Γιουβέντους. 

Αν και ο ρυθμός του αγώνα και κυρίως της Μπαρτσελόνα έπεσε με τις 5 αλλαγές του Κούμαν, ήρθε κι άλλο γκολ στο 82ο λεπτό, ύστερα από καταπληκτική ατομική προσπάθεια του Ντεμπελέ και άψογο γύρισμα στον Πέδρι που με ωραίο σουτ έκανε το 4-1.  

Το παιχνίδι πλέον είχε ανοίξει η άμυνα των Ούγγρων ήταν… ανεμική και όπως είναι λογικό παίκτες όπως ο Ντεμπελέ και ο Μέσι μπορούν να κάνουν απίθανα πράγματα και ένα απ’ αυτά είναι και το 5ο γκολ με τον Γάλλο να σκοράρει ύστερα από ασίστ του Αργεντίνου στο 89ο λεπτό. 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Νέτο, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Λανγκλέ, Ντεστ, Πιάνιτς, Ντε Γιόνγκ, Τρινκάο, Κουτίνιο, Φάτι, Μέσι.
ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ: Ντίμπους, Μπότκα, Μπλάζιτς, Κοβάτσεβιτς, Τσίβιτς, Κάρατιν, Λαϊντουνί, Σίγκερ, Ζουμπκόβ, Ενγκέν, Ιζαέλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.