Μόλντε – Φερεντσβάρος 3-3 : Απίστευτο παιχνίδι (hl)

Τρομερό ματς στην Νορβηγία. Η Μόλντε κατάφερε να μετατρέψει το 0-2 σε 3-2 στο δεύτερο ημίχρονο αλλά με ένα πέναλτι λίγο πριν το τέλος, οι Ούγγροι ισοφάρισαν και πήραν μικρό προβάδισμα πρόκρισης.

Η Φερεντσβάρος του Σεργκέι Ρεμπρόφ μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και γρήγορα πήρε το προβάδισμα. Πανέμορφη σέντρα του Μπότκα και εύκολη δουλειά για τον Μπολί για το 0-1 μόλις στο 7ο λεπτό. 

Με εξαίρεση ένα μικρό κομμάτι στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου οι Ούγγροι άνετα κράτησαν το προβάδισμα μέχρι να πάνε στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες για το ημίχρονο. 

Με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνο εκτυλίχθηκε το ίδιο σκηνικό. Ο Μπότκα και πάλι από δεξιά έβγαλέ την ασίστ και αυτή την φορά ο Ουζούνι έκανε το 0-2 (52′). 

Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα και πήραν θάρρος με το γκολ του Τζέιμς (56′) ο οποίος με μια ασταμάτητη κεφαλιά έβαλε ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι και μέσα σε δέκα λεπτά έφτασαν στο 2-2. 

Ο Βολφ Άικρεμ με κοντινό σουτ ισοφάρισε στο 65ο λεπτό και οι Νορβηγοί πήραν τον έλεγχο του αγώνα. Η ανατροπή ήρθε στο 83ο λεπτό με τον Έλιγκσεν να πιάνει μια δυνατή κεφαλιά και να σημειώνει το 3-2. 

Οι Ούγγροι βγήκαν άμεσα στην επίθεση και αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι έληξε ισόπαλο 3-3 γιατί κέρδισαν πέναλτι στο 87ο λεπτό. Το ανέλαβε ο Καράτιν ο οποίος σκόραρε και έδωσε μικρό προβάδισμα πρόκρισης στην Ουγγρική ομάδα. 

Μόλντε (Έρλινγκ Μόε) : Λίντε – Γουίνγκο, Γκρέγκερσεν, Έλινγκσεν, Χάουγκεν – Αουράνεα, Χουσαΐν – Χέσταντ, Άικρεμ (81′ Ομοϊτζουάνφο), Κνούτζον (57′ Μπρίνχιλτσεν) – Τζέιμς (89′ Μπολί)

Φερεντσβάρος (Σεργκέι Ρεμπρόφ) : Ντίμπουζ – Μπότκα, Φρίμπονγκ, Μπλάζιτς, Τσίβιτς – Καράτιν, Λαϊντουνί, Σομάλια (71′ Σιγκέρ) – Ενγκουέν (88′ Ισαέλ), Ουζούνι, Μπολί (73′ Ζουμπκόβ) 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.