Ξιούρουπας: “Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί”

Ο Πανίκος Ξιούρουπας τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί του ζευγαριού με την Ομόνοια, όμως η κυπριακή ομάδα έχει ελπίδες πρόκρισης.

Ο Πανίκος Ξιούρουπας τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί του ζευγαριού με την Ομόνοια, όμως η κυπριακή ομάδα έχει ελπίδες πρόκρισης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της κυπριακής ομάδας αναφέρθηκε στην προσεχή αναμέτρηση των δυο ομάδων για τα play off του Champions League και ανέλυσε την ομάδα της Λευκωσίας. Ο Ξιούρουπας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΣΠΟΡ FM”. Αναλυτικά δήλωσε:

Για το παιχνίδι της Ομόνοιας με τον Ολυμπιακό και τις πιθανότητες: «Αν ήταν μονός ο αγώνας, θα έδινα περισσότερες πιθανότητες στην Ομόνοια. Ο Ολυμπιακός είναι πιο έμπειρη ομάδα από την Ομόνοια, η οποία φτιάχτηκε την περσινή σεζόν και φέτος κατάφερε να κερδίσει την πορεία της. Στο χθεσινό ματς έχει κάνει ροτέισον με 16χρονα και 17χρονα και κέρδισαν μία πολύ καλή ομάδα, την ΑΕΚ Λάρνακας. Δείχνει τη σωστή δουλειά που γίνεται από προπονητικής άποψης και στο κλίμα της ομάδας που υπάρχουν οι κατάλληλες παροχές για να προχωρήσει».

Για τους παίκτες που στηρίζεται η κυπριακή ομάδα: «Δεν θα δώσουμε όλα τα στοιχεία για τον Ολυμπιακό. Πρώτα από όλα διαθέτει έναν τερματοφύλακα… μορφή. Ο Φαμπιάνο είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και είχε σημαντική συμβολή στα παιχνίδια της Ευρώπης. Από εκεί και πέρα, η άμυνα αποτελείται από κάποιους παίκτες που έχουν παραστάσεις. Μπορούν να μεταφέρουν την άμυνα προς την επίθεση. Όλοι παίζουν τη φιλοσοφία του προπονητή. Έχει καταφέρει ο κ. Μπερκ να μεταφέρει τη φιλοσοφία, την τακτική του σκέψη και δεν αλλάζει τίποτα ανεξαρτήτως προσώπων. Οι πιτσιρικάδες που έπαιξαν δεν είχαν διαφορά από εκείνους που είναι στην πρώτη ομάδα και φαίνεται πως υπάρχουν εννιά ενδεκαδάτοι στον πάγκο».

Για την πορεία της Ομόνοιας τα τελευταία χρόνια: «Η Ομόνοια είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου. Το 60-65% της Κύπρου είναι Ομόνοια και έχουμε περάσει πολύ δύσκολα. Ήρθε ένας άνθρωπος από την Αμερική που ανέλαβε την ομάδα και τώρα βλέπει τους κόπους του να βγάζουν καρπούς. Όλα είναι καλά. Η ομάδα πέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ομίλους του Europa League. Ήρθε φέτος αυτή η επιτυχία. Τώρα παίζει με τον Ολυμπιακό, τον οποίο έχουμε παρακολουθήσει που ήταν άψογος την περσινή σεζόν. Στο ποδόσφαιρο “ποτέ μη λες ποτέ”. Ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει ένα αξιόλογο σύνολο. Δεν θα περάσει εύκολα στα ματς. Επειδή είναι διπλοί αγώνες, δίνω παραπάνω πιθανότητες στον Ολυμπιακό, όμως επαναλαμβάνω πως στο ποδόσφαιρο κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα. Η Ομόνοια μπορεί και ξέρει να κρατήσει το αποτέλεσμα. Αυτό απέδειξε και στα προηγούμενα αποτελέσματα και χθες με τα νεαρά παιδιά. Ξέρει να κερδίζει αποτελέσματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.