ΠΑΟΚ: Αποστολή για Μπενφίκα χωρίς Μάτος και Ζαμπά

Ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Μπενφίκα χωρίς να είναι σε αυτή ο Μάτος και ο Ζαμπά-Κανονικά ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς

Ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Μπενφίκα. Στην αποστολή δεν είναι ο Μάτος αλλά και ο Ζαμπά

Ο Μάτος μένει εκτός αποστολής σε ένα ακόμη παιχνίδι ενώ ο Ζαμπά για λόγους τακτικής από τη στιγμή που, όπως φαίνεται, δεν διεκδικούσε θέση σε αυτό το παιχνίδι, στα σχέδια του Φερέιρα για τη δεξιά πλευρά. 

Η επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ είναι η εξής:

“Η προετοιμασία του Δικεφάλου για την αναμέτρηση κόντρα στη Μπενφίκα ολοκληρώθηκε με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία το πρωί της Δευτέρας (14.09). Μετά το φινάλε ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε και την αποστολή για το παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League.

Η τελευταία πρόβα πριν τη μάχη της Τούμπας περιέλαμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες στο τακτικό κομμάτι και ελέυθερο παιχνίδι στο φινάλε.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο και ο Ροντρίγκο Σοάρες συνέχισαν τα προγράμματά τους, προκειμένου να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν. 

Ο Αμπέλ Φερέιρα μετά το φινάλε της προπόνησης ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στη Μπενφίκα, οι οποίοι είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Νινούα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.