Αλκμάαρ-Πλζεν 3-1: Πρόκριση στην παράταση

Η Αλκμάαρ πέτυχε ανατροπή απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν και με σκορ 3-1 προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Ολλανδοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Χρούτσκα. 

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με συγκέντρωση στο αμυντικό τους πλάνο να κρατήσουν με πολύ επιθετική ομάδα μακριά από την περιοχή τους και άνοιξαν το σκορ με γκολ από τον Λίμπερσκι στο 78ο λεπτό.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο τερματοφύλακας Χρούτσκα έκανε άστοχη έξοδο και υπέπεσε σε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ισοφαρίζοντας και στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση ο Κουπμάινερς.

Στο 8ο λεπτό της παράτασης ο Γκούντμουντσον σημείωσε το 2-1 για τους γηπεδούχους, ενώ με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 118′ ο Γκούντμουντσον διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (3-1).

Αλκμάαρ: Μπιζότ, Φλάαρ (76′ Λέουβιν), Σβένσον, Βάινταλ, Κλάσι (80′ Ντράιφ), Μίντσο, Ντε Βιτ, Κούπμαϊνερς, Ιντρίσι (93′ Σουγκαβάρα), Μποάντου, Στένγκς (64′ Γκούντμουντσον).

Βικτόρια Πλζεν: Χρούτσκα, Λίμπερσκι, Μπράμπετς, Χέιντα, Χάβελ, Κόπιτς (87′ Κόβαρικ), Τσέρμακ, Κάβλαχ (106′ Κάτσερ), Μίχαλικ (74′ Μπα Λούα), Μπούχα, Μπουζέλ (90′ Περνίτσα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.