Γκόμες : «Το Μπέργκαμο πληρώνει τον αγώνα Αταλάντα – Βαλένθια»!

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός Αλεχάντρο Πάπου Γκόμες τονίζει η πόλη του Μπέργκαμο «πληρώνει» το λάθος με την διεξαγωγή του αγώνα της Αταλάντα με τη Βαλένθια καθώς εκεί εκτέθηκαν στον κορωνοϊό χιλιάδες φίλαθλοι!

Μια άλλη διάσταση δίνει στο δράμα που βιώνει η Ιταλία με επίκεντρο την περιοχή της Λομβαρδίας ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός Αλεχάντρο Πάπου Γκόμες επισημαίνοντας ότι η πόλη του Μπέργκαμο «πληρώνει» το λάθος με την διεξαγωγή του αγώνα της Αταλάντα με τη Βαλένθια για το Τσάμπιονς Λιγκ στο «Σαν Σίρο» του Μιλάνου!
«Νομίζω πως εκεί έγινε μεγάλη ζημιά! Ήταν ένα δράμα καθώς δεν ήξερε καλά ο κόσμος το μέγεθος του προβλήματος! Ταξίδεψαν 45 χιλιάδες οπαδοί της Αταλάντα, κάτοικοι του Μπέργκαμο για το παιχνίδι δίχως καμιά απολύτως προφύλαξη! Θυμάμαι πως η γυναίκα μου έκανε για να φτάσει στο γήπεδο τρεις ώρες σε μια διαδρομή που διαρκεί 40 λεπτά ενώ και γύρω από το γήπεδο υπήρχε πάρα πολύς κόσμος! Το Μιλάνο ήταν και είναι στο επίκεντρο του προβλήματος και δεν το υπολόγιζε τότε κανείς τότε καθώς δεν είχε ληφθεί κανένα απολύτως μέτρο προφύλαξης..» είπε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Όλε» (διαδικτυακή και έντυπη έκδοση) της Αργεντινής ο λατινοαμερικανός παίκτης.
«Τώρα υπάρχουν αυστηρά μέτρα παντού και βλέπω τον κόσμο να υπακούει αλλά έχει γίνει ήδη μεγάλη ζημιά! Ήδη έχουν προσβληθεί δύο φίλοι μου Αργεντίνοι παίκτες ο Ντιμπάλα και ο Πετσέλα με τους οποίος βρίσκομαι σε τηλεφωνική επαφή και μου λένε πως είναι καλά στην υγεία τους και μένουν σε καραντίνα.. Τα νοσοκομεία στην Ιταλία και κυρίως στην περιοχή που μένουμε είναι γεμάτα από κόσμο. Η κατάσταση είναι δραματική…» είπε επίσης ο Αλεχάντρο Πάπου Γκόμες βιώνοντας κι αυτός από πάρα πολύ κοντά το δράμα στο μέρος όπου ο κορωνοϊός έχει αφήσει το πιο έντονο αποτύπωμά του, παγκοσμίως…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.