Ζήτησε…βροχή η Γκλάντμπαχ!

Φοβεροί...διάλογοι μέσω Twitter κατά τη διάρκεια του χθεσινού ματς της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Γκλάντμπαχ ανάμεσα στους επίσημους λογαριασμούς των δύο ομάδων, με τις Λεβερκούζεν και Μπάγερν να μπαίνουν στην συζήτηση!

Φοβεροί…διάλογοι μέσω Twitter κατά τη διάρκεια του χθεσινού ματς της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Γκλάντμπαχ ανάμεσα στους επίσημους λογαριασμούς των δύο ομάδων, με τις Λεβερκούζεν και Μπάγερν να μπαίνουν στην συζήτηση!

Η Μπορούσια, γνώρισε την ήττα με 4-0 στο Μάντσεστερ, σε ένα ματς που διεξήχθη τελικά χθες, μετά την αναβολή του το βράδυ της Τρίτης λόγω καιρικών συνθηκών.

Με το που ο Αγουέρο έκανε το 3-0 για τους γηπεδούχους κάνοντας χατ-τρικ, οι Γερμανοί έδειξαν το χιούμορ τους μέσω Twitter, ζητώντας από την Σίτι να ανακοινώσει εκ νέου αναβολή του ματς λόγω βροχόπτωσης!

Η Λεβερκούζεν, μέσω του επίσημου λογαριασμού της ενεπλάκη, τονίζοντας πως «τελικά η Σίτι έφερε την βροχή» και ζητώντας…συγγνώμη προς τους συμπατριώτες της για την πλάκα. Ο λογαριασμός της Μπάγερν από την άλλη, παρακολουθούσε την συζήτηση με ενδιαφέρον και…ποπ κορν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.