Αυτή τη φορά… της έφτανε ένα

Η Λιόν επικράτησε 1-0 της Ντίναμο στο Ζάγκρεμπ, «κλείδωσε» τη συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την τελευταία αγωνιστική θα «μονομαχήσει» με τη Σεβίλη στη Γαλλία για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Λιόν επικράτησε 1-0 της Ντίναμο στο Ζάγκρεμπ, «κλείδωσε» τη συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την τελευταία αγωνιστική θα «μονομαχήσει» με τη Σεβίλη στη Γαλλία για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Πριν πέντε χρόνια στο ίδιο γήπεδο, αλλά την τελευταία τότε αγωνιστική των γκρουπ, η Ολιμπίκ ήθελε να πετύχει επτά γκολ εις βάρος των Κροατών για να πάρει την πρόκριση και τα… κατάφερε.

Απόψε, ένα τέρμα ήταν αρκετό για να κρατήσει την ομάδα του Ζενεσιό στο «κόλπο» της πρόκρισης σε συνδυασμό με την ήττα της Σεβίλης από τη Γιουβέντους. Το πέτυχε ο Λακαζέτ στο 72′ με κοντινό πλασέ και χάρισε στην ομάδα του το πολύτιμο «τρίποντο».

Οι Γάλλοι πήγαν στους 7 βαθμούς και στην αυλαία των ομίλων θέλουν νίκη επί της Σεβίλης με 2-0 ή μεγαλύτερο σκορ για να πάρουν εκείνοι τη δέυτερη προνιομούχο θέση του ομίλου.

Ντίναμο Ζάγκρεμπ (Πέτεφ): Λιβάκοβιτς, Σιγάλι, Μάτελ (15′ Ενρίκες), Πίβαριτς, Μπένκοβιτς, Πάβιτσιτς (73′ Πάουλο Μασάντο), Γκόγιακ, Κνέζεβιτς, Τσόριτς (52′ Ζόνας), Φερνάντες, Σίτουμ

Λιόν (Ζενεσιό): Άντονι Λόπες, Μορέλ, Εμπιβά, Ενκουλού, Ράφαελ, Βαλμπουενά (88′ Ρίμπους), Γκοναλόν, Φερί, Σέρχι Νταρδέρ (66′ Τολισό), Λακαζέτ, Κορνέ (66′ Φεκίρ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.