Ίντερ: Τα ευρωπαϊκά μπόνους

Η La Gazzetta dello Sport αποκαλύπτει ότι οι παίκτες της Ίντερ θα μοιράζονται 2 εκατομμύρια ευρώ κάθε φορά που προκρίνονται σε νοκ άουτ γύρο του Champions League αυτή τη σεζόν, ενώ το συλλογικό μπόνους για τη νίκη στη διοργάνωση είναι 5 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ίντερ έφτασε στον τελικό του Champions League το 2022-23 και στοχεύει να εκπληρώσει τον ίδιο στόχο αυτή τη σεζόν, ελπίζοντας σε ένα διαφορετικό τέλος. Προκρίθηκαν στη φάση των ’16’ αυτή τη σεζόν και κέρδισαν την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Μεάτσα στον πρώτο αγώνα πριν από δύο εβδομάδες.

Η La Gazzetta dello Sport αποκαλύπτει ότι οι παίκτες της Ίντερ θα κερδίσουν 2 εκατομμύρια ευρώ – που θα μοιράζονται εξίσου σε όλα τα μέλη της ομάδας – εάν προκριθούν στα προημιτελικά. Θα παίρνουν το ίδιο ποσό κάθε φορά που προκρίνονται στον επόμενο γύρο, ενώ η νίκη στον τελικό θα τους επέτρεπε να μοιραστούν 5 εκατομμύρια ευρώ.

Το ρεπορτάζ πάντως διευκρινίζει ότι ο Σιμόνε Ιντσάγκι και τα μέλη του επιτελείου του έχουν διαφορετικές συμφωνίες, ενώ κορυφαίοι παίκτες μπορούν να μοιραστούν επιπλέον 4 εκατομμύρια ευρώ χάρη στα μπόνους που περιλαμβάνονται στα συμβόλαιά τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.