Λανς-Σεβίλλη 2-1: Νίκησε και προκρίθηκε στο Europa League (highlights)

Την «κράτησε» όρθια ο Σαμπά και της έδωσε την πολυπόθητη πρόκριση

Ο αγώνας ξεκίνησε με την Σεβίλλη να έχει την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο τα τέσσερα κόρνερ που κέρδισε στα πρώτα 13’ λεπτά, δεν τα εκμεταλλεύτηκε. Στο 31’ ο Ράκιτιτς, έπιασε ένα «ξερό» δεξί αλλά ο Σαμπά ήταν εκεί και έδιωξε σε κόρνερ.  

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Οι Ανδαλουσιανοί είχαν την κατοχή αλλά και την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου με τον Πεδρόσα να σημαδεύει το οριζόντι δοκάρι στο 58’. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού όμως και σε μια αντεπίθεση, η Λανς κέρδισε πέναλτι. Ο Φρανκόφσκι ανέλαβε την εκτέλεση και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του του στο 63ο λεπτό.

Δέκα λεπτά αργότερα και οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Η Σεβίλλη κέρδισε πέναλτι, ο Ράμος ανέλαβε την εκτέλεση με τον Σαμπά να του λέει ‘ΟΧΙ’ και να αποκρούει την προσπάθεια του άλλοτε αμυντικού της Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο ο γκολκίπερ τον γηπεδούχων δεν βρισκόταν στη σωστή θέση κατά την απόκρουση, με αποτέλεσμα να δοθεί επανάληψη. Αλά Πανένκα, η 2η απόπειρα και (1-1) για τους Σεβιγιάνου στο 79’. Στο 6ο από τα 7’ λεπτά καθυστερήσεων ο Φουλγκινί βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με αριστερό πλάσε «έγραψε» και το τελικό (2-1).

Η νίκη αυτή έδωσε στην Λανς την 3η θέση στον όμιλο, καθώς και την συνέχεια στο Europa League.

Η τελική βαθμολογία του ομίλου μετά και το πέρας της 6ης αγωνιστικής είναι στην πρώτη θέση η Άρσεναλ με 13 βαθμούς, 2η η Αϊντχόφεν με 9β., ακολουθεί η Λανς με 8β., ενώ στην τελευταία θέση και εκτός Ευρώπης η Σεβίλλη με 2 βαθμούς

Συνθέσεις:

Λανς: (Εζ), Σαμπά, Ρούμπεν, Κέβιν, Μεντίνα, Γκραντίτ (Κουσάνοφ, 98’), Σαμέντ, Κόστα (Φουλγκινί, 72’), Μεντί (Ελ Αϊναουί, 24’), Φρανκόφσκι, Σοτοκά, Γουάχι (Γκιλαβογκί, 72’)

Σεββίλη: (Αλόνσο), Ντμίτροβιτς, Πεντρόσα, Ράμος, Κίκε, Γκουντέλι, Ράκιτιτς, Σο, Τόρρες (Μιρ, 69’), Σουμαρέ, Σάντσες, Ελ-Νεσιρί


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.