Όλα κρίνονται στο Άνφιλντ! (video)

Η Λίβερπουλ είχε τάσεις αυτοχειρίας καθώς αν και κατάφερε αρχικά να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση με ένα γκολ στο 88ο λεπτό, η Λουντογκόρετς κατάφερε να πάρει το βαθμό τις ισοπαλίας με τις δύο ομάδες να έρχονται τελικώς ισόπαλες 2-2.

Η Λίβερπουλ είχε τάσεις αυτοχειρίας καθώς αν και κατάφερε αρχικά να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση με ένα γκολ στο 88ο λεπτό, η Λουντογκόρετς κατάφερε να πάρει το βαθμό τις ισοπαλίας με τις δύο ομάδες να έρχονται τελικώς ισόπαλες 2-2.


Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς γνώριζε ότι εάν ήθελε να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση θα έπρεπε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Λουντογκόρετς και τα κατάφερε εν μέρει και καθώς μπορεί να μην κέρδισε αλλά διατήρησε το δικαίωμα για πρόκριση στην επόμενη φάση.


Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους «κόκκινους» καθώς μόλις στο τρίτο λεπτό ο Ντάνι Αμπάλο άνοιξε το σκορ.


Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και στη συνέχεια ανέβασαν στροφές με αποτέλεσμα η Λουντογκόρετς να μην χαρεί για πολύ αφού πέντε λεπτά μετά το γκολ της η Λίβερπουλ ισοφάρισε με τον Ρίκι Λάμπερτ να φέρνει το ματς στα ίσια.


Μάλιστα, σαν να μην έφτανε αυτό η ομάδα του Ντερμεντίεφ δέχτηκε και δεύτερο τέρμα στο 37ο λεπτό με τον Χέντερσον να ολοκληρώνει την ανατροπή. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και στο 88ο λεπτό κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Τερζίεφ να σκοράρει.


Έτσι, όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική καθώς η Λίβερπουλ υποδέχεται στο Άνφιλντ την Βασιλεία, η οποία παρέμεινε δεύτερη παρά την ήττα της από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Λουντογκόρετς θα αντιμετωπίσει την αδιάφορη βαθμολογικά Ρεάλ Μαδρίτης.


Οι συνθέσεις:


Λουντογκόρετς (Γκ. Ντερμεντίεφ): Στογιάνοφ, Μίνεφ, Μότι, Τερζίεφ, Ζούνιορ Καϊσάρα, Αλεξάντροφ, Φάμπιο Εσπίνιο, Ντάνι Αμπάλο, Ντιάκοφ, Μαρσελίνιο, Μισίντιαν, Ζούνιορ Κιχάδα, Χάμζα, Βάντερσον


Λίβερπουλ (Μπ. Ρότζερς): Μινιολέτ, Γκλεν Τζόνσον, Τουρέ, Χάβι Μανκίγιο, Σκρτελ, Τζέραρντ, Χέντερσον, Λούκας, Άλεν, Στέρλινγκ, Λάμπερτ, Μορένο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.