Μπενφίκα – Ίντερ 3-3: Γκολ και θέαμα στο “Ντα Λουζ”

Συγκλονιστικό ήταν το παιχνίδι στο "Ντα Λουζ" της Λισαβώνας για την 5η αγωνιστική του 4ου προκριματικού ομίλου στο Τσαμπιονς Λίγκ. Ισόπαλοι 3-3 αναδείχθηκαν Μπενφίκα - Ιντερ

Το πρώτο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στην Μπενφίκα, που πέτυχε τρία γκολ έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Ζοάο Μάριο. Ο Πορτογάλος πρώην άσος της Ίντερ, ήταν εκείνος που σε ισάριθμες περιπτώσεις (5΄, 13΄, 34΄) παραβίασε την εστία του Αουντέρο, αλλά η επανάληψη είχε εντελώς διαφορετική όψη.

Οι “νερατζούρι” πέρασαν στην αντεπίθεση και μόλις στο 51΄ μείωσαν με τον Αρανούτοβιτς σε 3-1. Έξι λετπά αργότερα ο Φρατέζι διαμορφώνει το 3-2 και στο 72΄ ο Αλέξις Σάντσες από τα 11 βήματα (σε πέναλτι που κέρδισε ο Τουράμ από τον Οταμέντι) ισοφάρισε σε 3-3.

Στο 83΄ από το εκπληκτικό μακρινό σουτ του Ντι Μαρία, ο Αουντέρο… απογειώθηκε για να διώξει σε κόρνερ και στο 85΄ οι ισορροπίες άλλαξν όταν ο Αντόνιο Σίλβα αποβλήθηκε με απ΄ ευεθίας κόκκινη λόγω αντιαθλητικού μαρκαρίσματος στον Μπαρέλα.

Η ομάδα του Ιντζάγκι λίγο έλλειψε να φύγει με τους βαθμούς της νίκης, αλλά η τύχη τους γύρισε την πλάτη, καθώς από το σουτ του Μπαρέλα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι του Τρούμπιν και απομακρύνθηκε.

Οι Πορτογάλοι πλέον έχουν μείνει στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα έχοντας ένα βαθμό, ενώ αντίθετα οι Μιλανέζοι που εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στην επόμενη φάση της κορυφαίας διοργάνωσης,, μοιράζονται την πρώτη θέση μαζί με την Σοσιεδάδ.

Μπενφίκα: Τρούμπιν, Οταμέντι, Μοράτο, Αντόνιο Σίλβα, Ντι Μαρία (89΄ Αραούχο), Ζοάο Μάριο (90΄ Τσικίνιο), Αούρσενς, Ράφα Σίλβα (90΄ Γκουβέια), Φλορεντίνο (78΄ Κονγκτσού), Ζοάο Νέβες, Τανγκστεντ (78΄ Μούσα)

Ίντερ: Αουντέρο, Νταρμιάν (68΄ Γκουαρντάδο), Ντε Φράι (72΄ Ντι Μάρκο), Ατσέρμπι, Μπίσεκ, Αουγκούστο, Κλάασεν (68΄ Μπαρέλα), Φρατέζι, Ασλάνι, Σάντσεζ (79΄ Λ. Μαρτίνες), Αρανούτοβιτς (68΄ Τουράμ)



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.