Ρεάλ Σοσιεδάδ – Σάλτσμπουργκ 0-0: Απόλυτο μηδέν και τώρα… τελικοί (highlights)

Ρεάλ Σοσιεδάδ και Σάλτσμπουργκ έμειναν στο μηδέν στην «Ρεάλε Αρένα» και πλέον ετοιμάζονται για τους... τελικούς με Ίντερ και Μπενφίκα.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έκαμψε την αντίσταση της αξιόμαχης Σάλτσμπουργκ και πλέον ετοιμάζεται για τελικό πρώτης θέσης με την Ίντερ την τελευταία αγωνιστική.

Τα πράγματα στο 4ο όμιλο δεν άλλαξαν μετά τα αποψινά αποτελέσματα, αφού και το παιχνίδι της Ίντερ με την Μπενφίκα έλειξε ισόπαλο (3-3).

Έτσι η Σοσιεδάδ πάει στο Μιλάνο για την πρώτη θέση κυνηγώντας δύο αποτελέσματα απέναντι στους «Νερατζούρι».

Από την άλλη η Σάλτσμπουργκ, υποδέχεται τους «αετούς» και της αρκεί ακόμη και ήττα με ένα γκολ διαφορά για να συνεχίσει στο UEFA Europa League.

Πρώτο ημίχρονο

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Ρεάλ Σοσιεδάδ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας. Η Σάλτσμπουργκ από την άλλη προσπάθησε να χτυπήσει με το δυνατό της σημείο, τις αντεπιθέσεις.

Οι γηπεδούχοι έκλεισαν το πρώτο μέρος με αρκετές καλές στιγμές τις οποίες βέβαια δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε κάποιο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 0-1 στο 15,’ με τον Νενέ να τελειώνει μια πολύ όμορφη κόντρα επίθεση της ομάδας του και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

Η γενική εικόνα του πρώτου μέρους βρίσκει την Ρεάλ Σοσιεδάδ να είναι κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο με αρκετές ευκαιρίες. Στην αντίπερα όχθη η Σάλτσμπουργκ είχε σίγουρα λιγότερες στιγμές, που όμως αποδείχθηκαν πολύ επικίνδυνες για την εστία του Ρεμίρο.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0 και με τα πάντα να είναι ανοιχτά εν όψει του δεύτερου μέρους.

Δεύτερο ημίχρονο

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε το παιχνίδι και στο δεύτερο μέρος. Ο Ρυθμός έπεσε αισθητά με την Σοσιεδάδ να μην βρίσκει λύσεις απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα της Σάλτσμπουργκ και παράλληλα να είναι πολύ πιο προσεκτική στις αντεπιθέσεις αυτής.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 60ο λεπτό με ένα πολύ όμορφο σουτ του Μπράιζ Μέντεζ, το οποίο απέκρουσε με δυσκολία ο Σλάγκερ. Τρία λεπτά μετά και πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων ήταν εκεί και είπε όχι στον Ζακαριάν, ο οποίος επιχείρησε το βολέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Όσο περνούσε ο χρόνος τόσο πιο πιεστικοί γίνονταν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έκλειναν σιγά σιγά τους «ταύρους» μέσα στην περιοχή τους. Επόμενη απειλή προς την εστία του Σλάγκερ, το σουτ του Σαντίκ από πλάγια θέση στο 82′, με τον αυστριακό γκολκίπερ να είναι και πάλι σωστά τοποθετημένος και να παραχωρεί κόρνερ.

Νέα μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Σοσιεδάδ δύο λεπτά μετά, με τον Θουμπιμέντι να αστοχεί ανενόχλητος από το ύψος του πέναλτι, έπειτα από ωραία συνεργασία των Κούμπο και Μπαρενετσέα.

Στο 92′ ήρθε η ώρα του Κούμπο να δοκιμάσει τις πιθανότητές του απέναντι στον Σλάγκερ. Ο Ιάπωνας εκτελεί απευθείας φάουλ, η μπάλα κινείται προς το παραθυράκι της εστίας, όμως το χέρι του αυστριακού γκολκίπερ, που εξελίσσεται σε απόλυτο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, είναι και πάλι εκεί και κρατάει το μηδέν.

Ενδεκάδες

Ρεάλ Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Οντριοθόλα (74′ Τραορέ), Ελουστόντο (46′ Πατσέκο) , Ζουμπέλδια, Μουνιόθ, Μέντεζ (65′ Μπαρενετσέα), Θουμπιμέντι, Τουριέντες, Ογιαρθάμπαλ (80′ Σαντίκ), Σο (74′ Κούμπο), Ζακαριάν.

Σάλτσμπουργκ: Σλάγκερ, Πάβλοβιτς (46′ Μοργκαλά), Πιατκόφσκι, Ντέντιτς, Ούλμερ (84′ Μπαιντού), Μπίντστρουπ, Γλουχ (78′ Φόλσον), Σούτσιτς, Καπάλντο, Ράτκοφ (62′ Σίμιτς), Νενέ (62′ Κονατέ).

Η βαθμολογία του Group D:

ΑγώνεςΒαθμοί
Ρεάλ Σοσιεδάδ511
Ίντερ511
Σάλτσμπουργκ54
Μπενφίκα51


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.