Μίλαν: Ο Πιόλι έφερε ως παράδειγμα τον Σίνερ

Ο Στέφανο Πιόλι τόνισε πως η Μίλαν θα πρέπει να παραδειγματιστεί από τον Γιανίκ Σίνερ, εν όψει της αναμέτρησης με την Ντόρτμουντ.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως θέλει από τους παίκτες του να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση και να πάρουν τη νίκη, που θα τους φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αρχικά, ο Πιόλι δήλωσε: «Η νίκη με την Παρί Σεν Ζερμέν από ψυχική άποψη είναι έμπνευση και αναφορά. Παραμείναμε ομάδα με τις δυνάμεις και την ενέργειά μας μέχρι το τέλος. Στο Ντόρτμουντ είχαν τον “κίτρινο τοίχο” για να τους βοηθήσει, αλλά δεν ξέρουν τους οπαδούς μας στο «Σαν Σίρο» στο Champions League. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, μια καμπή για τον όμιλο. Είναι καλοί στο να δημιουργούν δυσκολίες, αλλά και να τις ανταπεξέρχονται. Θα πρέπει να παίξουμε ως ομάδα, θέλουμε να παίξουμε ένα μεγάλο ματς».

Και τόνισε στη συνέχεια: «Να παίξουμε με τη σκληρότητα του Σίνερ; Όχι μόνο. Επίσης, το ταλέντο, η νοοτροπία, η ποιότητα, η ικανότητα να παραμένεις σε τροχιά και η θέληση να κερδίσεις κάθε μπάλα, όπως ο Σίνερ. Παρεμπιπτόντως, αν είναι στο γήπεδο θα είμαστε χαρούμενοι. Πολλά συγχαρητήρια σε αυτόν και στο Βολάντρι»

Επίσης, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Γιανίκ, το γκρουπ και τον Βολάντρι για τη δουλειά που έχουν κάνει γιατί όταν καταφέρνεις να δημιουργήσεις αυτή την ενσυναίσθηση, είσαι διατεθειμένος να υπερβείς τα όρια. Αυτή είναι η κατάσταση για την οποία εργαζόμαστε επίσης κι εμείς για να βελτιώσουμε».

Τέλος, ο Πιόλι συμπλήρωσε: «Στόχος στην αρχή της σεζόν ήταν να είμαστε ανταγωνιστικοί τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Το να προχωρήσουμε στο Champions League θα ήταν πολύ σημαντικό και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Η ομάδα είναι προετοιμασμένη και συγκεντρωμένη, αλλά με τη συνηθισμένη μας ηρεμία στην προσέγγιση τόσο σημαντικών αναμετρήσεων. Θέλω να δω μια ομάδα που να βάζει ό,τι έχει στο γήπεδο, έχω μεγάλη πίστη στους παίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι δε θα με απογοητεύσουν. Στις δυσκολίες ήμασταν πάντα ενωμένοι. Και το εκτιμούσα, τόσο οι παίκτες όσο και ο σύλλογος, νιώθουμε ότι όλοι θέλουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες μαζί. Ο Ζιρού είναι ένας σπουδαίος παίκτης, ένας σπουδαίος άνθρωπος. Δίνει πάντα το καλύτερο, έτσι συμπεριφερόμαστε στις δύσκολες στιγμές που μπορεί να παρουσιάσει μια σεζόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.