Μίλαν: Οι τιφόζι ετοιμάζουν «εκπλήξεις» για τον Ντοναρούμα

Οπαδοί της Μίλαν αναμένεται να φορέσουν μπλουζάκια πριν αποκαλύψουν ένα πανό που στοχεύει τον Ιταλό τερματοφύλακα Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

Ο 24χρονος αναμένεται να ξεκινήσει κόντρα στη Μίλαν στο Σαν Σίρο για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του στο τέλος της σεζόν 2020-21. Αποχώρησε με ελεύθερη μεταγραφή, αφού δήλωσε την αγάπη του για τη Μίλαν και έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας της ομάδας σε ηλικία 16 ετών, και λίγο πριν οι Ροσονέρι επιστρέψουν στο Champions League για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια, υπάρχουν ακόμα κάποια συναισθήματα προδοσίας….

Την περασμένη εβδομάδα, οι ultrasτου Μιλάνου δημοσίευσαν μια ιστορία στο Instagram που δείχνει μια παράδοση πολλών καφέ κουτιών, συνοδευόμενη από το μήνυμα “Donnarumma, έχεις mail”. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της La Gazzetta dello Sport, οι οπαδοί της Μίλαν θα φορούν μπλουζάκια με τον αριθμό 71, ένα παλιό ναπολιτάνικο σύμβολο που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τον «άνθρωπο από σκατ@. Τέλος, οι οπαδοί της Μίλαν κανονίζουν μια χορογραφία πριν τον αγώνα που θα αναφέρεται στον Ντοναρούμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.