Ουνιόν Βερολίνου-Νάπολι 0-1: Σημαντικό βήμα πρόκρισης (vid)

Με γκολ του Ρασπαντόρι, η Νάπολι πέτυχε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της στον 3ο όμιλο του Champions League και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης, καθώς ακολουθεί το αντίστροφο παιχνίδι σε δύο εβδομάδες.

Η πολυπόθητη σταθερότητα ήταν παρούσα για την Ουνιόν στο πρώτο ημίχρονο, καθώς θυμίζουμε η γερμανική ομάδα προερχόταν από σερί οχτώ ηττών σε όλες τις διοργανώσεις. Προσπάθησε κάποιες στιγμές να επιτεθεί, χωρίς ποτέ να μείνει εκτεθειμένη στην άμυνα. Οι «παρτενοπέι» είχαν την κατοχή, αλλά δυσκολεύτηκαν να βρουν χώρους, απέναντι σε ένα σταθερό αμυντικό μπλοκ.

Η αδιαφιλονίκητη ποιότητα κάποιων παικτών της Νάπολι έκανε τη διαφορά, με τον Κβαρατσκέλια στο 65ο λεπτό, να κάνει την ασίστ για τον Τζιάκομο Ρασπαντόρι που έγραψε το τελικό 0-1, με την ομάδα του Γκαρσιά να παραμένει αήττητη εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, κερδίζοντας πεντε από τα επτά παιχνίδια της. Έτσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση στον όμιλο, η Μπράγκα (3 βαθμοί) με την Ουνιόν (0 βαθμοί), θα μονομαχήσουν λογικά για την 3η θέση που οδηγεί στα playoff του Europa League.

Ουνιόν Βερολίνου: Ρόνοβ – Ντοέκι (80’ Τουσάρ), Κνόχε, Ντιόγκο Λέιτε – Κεντίρα (70’ Κραλ) – Τρίμελ, Χάμπερερ (80’ Φόλαντ), Άαρονσον (70’ Λαϊντουνί), Γκόσενς – Μπέκερ, Φοφανά (70’ Μπέρενς).

Νάπολι: Μερέτ – Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Νάταν, Μάριο Ρουΐ (71’ Ματίας Ολιβέρα) – Καγιούστε (46’ Ελμάς), Λομπότκα, Ζιελίνσκι – Πολιτάνο (81’ Λίντστρεμ), Ρασπαντόρι (71’ Σιμεόνε), Κχβαρατσχέλια (89’ Όστιγκανρτ)

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο

Μπράγκα – Ρεάλ 1-2 (63′ Τζαλό / 16′ Ροντρίγκο, 61′ Μπέλιγχαμ)

Ουνιόν – Νάπολι 0-1 (65′ Ρασπαντόρι)

3ος Όμιλος – Βαθμολογία
1. Ρεάλ Μαδρίτης 3 (6-3) 9
2. Νάπολι 3 (5-4) 6
3. Μπράγκα 3 (5-6) 3
4. Ουνιόν Βερολίνου 3 (2-5) 0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.