Μπράγκα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Έκανε το απόλυτο και “αγγίζει” πρωτιά (vid)

Την ενδέκατη νίκη της σε δεκατρία εφετινά ματς σε όλες τις διοργανώσεις, πέτυχε η Ρεάλ, με την ομάδα του Αντσελότι να παίρνει δύσκολη εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-1 επί της μαχητικής Μπράγκα, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο.

Η Μπράγκα ξεκίνησε καλά, πιέζοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης από νωρίς, αλλά το γκολ του Ροντρίγκο στο 16ο λεπτό, φάνηκε να αφαιρεί λίγη από τη συγκέντρωση της. Παρόλα αυτά, παρέμεινε σταθερή στο ρυθμό της, είχε δύο καλές ευκαιρίες και έδειξε ότι παρά το τεράστιο όνομα του αντιπάλου της, ήταν αποφασισμένη για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Όμως στο 61ο λεπτό, με το 11ο εφετινό του τέρμα ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έγραψε το 0-2 και εκεί φάνηκε να τελειώνουν όλα. Η πολύ γρήγορη μείωση του σκορ, δύο λεπτά αργότερα με τον Άλβαρο Τζαλό, έδωσε ελπίδες στους γηπεδούχους, που έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Όρτα στο 71΄σε μία φάση που χρειάστηκε η μεγάλη κλάση του Κέπα για να κρατήσει το προβάδισμα η Ρεάλ. Παρέμεινε έτσι έως το τέλος το προβάδισμα της Ρεάλ, με την ομάδα του Αρτούρ Ζόρζε να ηττάται για πρώτη φορά μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες.

Μπράγκα: Ματέους – Μέντες (73’ Φονσέκα), Σαατσί, Νιακατέ, Μπόρχα – Βίτορ Καρβάλιο (66’ Μπρούμα), Αλ Μουσρατί (78’ Ζοάο Μουτίνιο) – Τζαλό, Σαλασάρ, Όρτα – Μπάνζα (67’ Αμπέλ Ρουίθ).

Ρεάλ Μαδρίτης: Κέπα – Ντάνι Καρβαχάλ, Νάτσο, Ρούντιγκερ, Φραν Γκαρθία (75’ Μεντί) – Βαλβέρδε, Μόντριτς, Καμαβινγκά – Μπέλινγκχαμ (90’ Λούκας Βάθκεθ) – Ροντρίγκο (71’ Τσουαμενί), Βινίσιους Ζούνιορ

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο

Μπράγκα – Ρεάλ 1-2 (63′ Τζαλό / 16′ Ροντρίγκο, 61′ Μπέλιγχαμ)

Ουνιόν – Νάπολι 0-1 (65′ Ρασπαντόρι)

3ος Όμιλος – Βαθμολογία
1. Ρεάλ Μαδρίτης 3 (6-3) 9
2. Νάπολι 3 (5-4) 6
3. Μπράγκα 3 (5-6) 3
4. Ουνιόν Βερολίνου 3 (2-5) 0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.