Ίντερ-Σάλτσμπουργκ 2-1: Έχει μάθει να προστατεύει την έδρα της (vid)

Μετά από τρεις εβδομάδες αναμονής, το Champions League επέστρεψε, με την φιναλίστ της περασμένης περιόδου Ίντερ να φτάνει στην έκτη συνολικά νίκη της στα επτά τελευταία εντός έδρας ματς στη διοργάνωση (μία ισοπαλία), αυτή τη φορά επί της Σάλτσμπουργκ με 2-1, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο μετά από τρεις αγώνες στον 4ο όμιλο.

Μετά από ένα αργό ξεκίνημα, η Ίντερ βρέθηκε επάξια μπροστά στο σκορ στην ανάπαυλα. Το γρήγορο γκολ με κοντινό πλασέ, μόλις στο 19ο λεπτό, του βετεράνου επιθετικού Αλέξις Σάντσες, ήταν κρίσιμο για τη σωστή διαχείριση του αγώνα από τους «νερατζούρι» του Ιντζάγκι. Με αυτό το γκολ που πέτυχε ο Σάντσες, έγινε ο πρώτος Χιλιανός σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης (από τη φάση των ομίλων και μετά), αφήνοντας πίσω του τον Αρτούρο Βιδάλ.

H νεαρή και ταλαντούχα ομάδα του Γκέρχαρντ Στρούμπερ ήταν σίγουρο ότι δεν θα εγκατέλειπε τη μάχη και στο 57ο λεπτό μετά το ωραίο κοντρόλ του Σίμιτς και την ασίστ του Κιάεργκααρντ, ο Όσκαρ Γκλουχ με πλασέ ισοφάρισε 1-1. Η χαρά των Αυστριακών κράτησε μόλις τέσσερα λεπτά. Στο 61ο λεπτό ο Φρατέζι ανατράπηκε μετά από μαρκάρισμα που δέχτηκε από Πάβλοβιτς και Γκούρνα-Ντουάτ, ο Γάλλος διαιτητής Φρανσουά Λετεσιέυπέδειξε πέναλτι και ο συνήθως κλινικός στις εκτελέσεις, Χακάν Τσαλχάνογλου έγραψε το 2-1 για την Ίντερ στο 64ο λεπτό.

Οι «νερατζούρι» εκμεταλλεύτηκαν για άλλο ένα παιχνίδι το «Τζουζέπε Μεάτσα», παραμένοντας από τον Απρίλιο αήττητοι, στους 12 από τους 13 εντός έδρας αγώνες τους, με 10 νίκες και 2 ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα.

ΙΝΤΕΡ: Ζόμερ, Παβάρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Ντούμφρις (65′ Νταρμιάν), Φρατέζι, Τσαλχάνογλου (76′ Ασλάνι), Μικίταριαν (46′ Μπαρέλα), Αουγκούστο, Μαρτίνες (85′ Κλάασεν), Σάντσες (65′ Τουράμ)

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Σλάγκερ, Ντέντιτς, Σολέ, Πάβλοβιτς, Ούλμερ, Σούσιτς, Μπίντστρουπ (72′ Κονατέ), Γκούρνα-Ντουάτ (85′ Καπάλντο), Κιάεργκααρντ (72′ Ντόργκελες), Γκλουχ (85′ Αμάνκουα), Σίμιτς (72′ Ράτκοβ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.