Γιοβάνοβιτς: «Θα παλέψουμε για την πρόκριση…»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας για το ματς της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μαρσέιγ τόνισε πως η ομάδα του θα παλέψει με πίστη για την υπέρβαση.

Ο τεχνικός του παναθηναϊκού επεσήμανε ότι η ομάδα του θα πάει για την υπέρβαση κόντρα στην Μαρσέιγ που είναι το φαβορί.
Στο ξεκίνημα των δηλώσεων του εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τον άδικο χαμό του φίλου της ΑΕΚ.

«Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μας για τον Μιχάλη, τον οπαδό της ΑΕΚ που χάθηκε τόσο άδικα. Έπρεπε αυτές οι μέρες να είναι δύο μέρες χαράς για την Αθήνα με δύο αγώνες τέτοιου επιπέδου, αλλά τελικά σημαδεύτηκαν απ’ αυτό το γεγονός. Είναι δύσκολες ώρες για όλους».

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε για τις δυσκολίες του αγώνα, τόνισε την δυναμικότητα του αντιπάλου, αλλά ξεκαθάρισε πως θέλει να δει την ομάδα του πειθαρχημένη, οργανωμένη με διάθεση για ποδόσφαιρο και να κυνηγήσει το όνειρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

Για το αν θα ήταν ευχαριστημένος αν ο Παναθηναϊκός αποκλειστεί και πάει στους ομίλους του Europa League:

«Σίγουρα θα ήμασταν ικανοποιημένοι. Ήταν από τους στόχους μας εξ’ αρχής. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κάνουμε τα πάντα για να προσπαθήσουμε να περάσουμε την Μαρσέιγ».

Για την τακτική στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ λόγω της δυσκολίας του αντιπάλου:

«Σαν ομάδα δεν έχουμε σκοπό να αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού. Θα παίξουμε ακριβώς με το ίδιο στυλ. Φυσικά ξέρουμε πως παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, που μπορεί να μας αναγκάσει να αλλάξουμε κάποια πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Όμως εμείς θα πάμε με το ίδιο στυλ».

Για τις ομοιότητες που έχει με το νοκ άουτ παιχνίδι με την Λιόν όταν ήταν στο ΑΠΟΕΛ:

«Δεν νομίζω πως έχει κάποια ιδιαίτερη σχέση. Η αλήθεια είναι πως η Μαρσείγ παίζει σε καλύτερο πρωτάθλημα από μας και έχει περισσότερες ευρωπαϊκές εμπειρίες. Έχει τον σεβασμό μας. Αλλά κι εμείς σαν ομάδα έχουμε μία ελπίδα κι ένα όνειρο να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για το αν η ισοπαλία θεωρεί πως είναι ένα καλό αποτέλεσμα λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου:

«Δεν μπορούμε να σκεφτούμε για το αποτέλεσμα. Εκτός από τη νίκη, όλα τα υπόλοιπα αποτελέσματα θα είναι δύσκολο για μας. Πρέπει να παίξουμε δύο ματς σε πολύ υψηλό επίπεδο. Σίγουρα δεν μπορούμε να σκεφτούμε πως μία ισοπαλία θα ήταν καλή αύριο.

Για το πως αξιολογεί την Μαρσέιγ

«Είναι μία ομάδα που παρακολουθώ έτσι κι αλλιώς, όχι μόνο επειδή την έχουμε αντίπαλο τώρα. Φέτος με την αλλαγή προπονητή και τις νέες προσθήκες παικτών πιστεύω είναι πιο ισχυρή από πέρυσι. Είναι μία ομάδα που έχει υψηλούς στόχους σε Γαλλία και Ευρώπη. Είναι όμως στον δρόμο κι εμείς δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι από κοίνους».

Για το κλειδί της αντιμετωπίσης του διδύμου του διδύμου Εντιαγέ-Ομπαμεγιάνγκ:

«Δεν είναι μόνο αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές. Έχει κι άλλους σημαντικούς παίκτες. Δεν θα αφιερώσω άλλο χρόνο για να μιλήσω για τα καλά της Μαρσέιγ, αλλά για εμάς. Πρέπει να είμαστε οργανωμένοι, να ζητάμε να παίξουμε με την μπάλα, αλλά ταυτόχρονα προσεκτικοί στα διαστήματα που θα έχει εκείνη τη μπάλα. Είναι σημαντικό όταν έχουμε την μπάλα εμείς να κάνουμε το παιχνίδι που μας ταιριάζει»

Για το αν είναι πιο άνετοι λόγω της εξασφαλισμένης συμμετοχής στους ομίλους του Europa League:

«Μπορούμε να χάσουμε αρκετά, παρ’ ότι εχουμε εξασφαλισμένους τους ομίλους του Europa League. Θέλουμε όλοι να πάμε στο Champions League. Δεν μπορούμε να είμαστε ποτέ άνετοι όταν έχουμε απέναντί μας μία ομάδα σαν την Μαρσέιγ. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι αύριο. Ίσως πρέπει να κάνουμε την μεγαλύτερη προσπάθεια από κάθε άλλη φορά από τότε που είμαι εγώ εδώ. Να είμαστε ανταγωνιστικοί για να μπορούμε να ελπίζουμε πως θα είμαστε στην επόμενη φάση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.