Παναθηναϊκός: Κανονικά το ματς με τη Μαρσέιγ

Η UEFA ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό ότι το αυριανό (9/8) ματς με την Μαρσέιγ θα διεξαχθεί κανονικά αλλά με πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Η UEFA ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό ότι το αυριανό (9/8) ματς με την Μαρσέιγ θα διεξαχθεί κανονικά αλλά με πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Κανονικά θα διεξαχθεί το προγραμματισμένο για αύριο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ για τα προκριματικά του Champions League.

Η UEFA ενημέρωσε τους πράσινους ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στη διεξαγωγή της αναμέτρησης, ωστόσο αναγνωρίζει την υψηλή επικινδυνότητα μετά από τα τραγικά χθεσινά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Για τον λόγο αυτό η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία αποφάσισε να στείλει και δεύτερο αξιωματούχο με τον ρόλο του υπεύθυνου ασφαλείας της αναμέτρησης, πέραν του ενός που συνήθως είναι παρών σε κάθε ματς.

Επίσης, διευκρινίζεται ότι η παρουσία της αστυνομίας στο γήπεδο της Λεωφόρου θα είναι εξαιρετικά αυξημένη και θα γίνονται πολλοί και εξονυχιστικοί έλεγχοι σε όλους τους χώρους του γηπέδου αλλά και στους δρόμους γύρω από αυτό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.