Μπουφόν: «Θα ήταν αθλητικό θαύμα»

Ο Τζίτζι Μπουφόν μίλησε στον ιταλικό Τύπο τονίζοντας πως θα ήταν «αθλητικό θαύμα», αν ο Ολυμπιακός έπαιρνε αποτέλεσμα χθες στο Juventus Stadium.

Ο Τζίτζι Μπουφόν μίλησε στον ιταλικό Τύπο τονίζοντας πως θα ήταν «αθλητικό θαύμα», αν ο Ολυμπιακός έπαιρνε αποτέλεσμα χθες στο Juventus Stadium.


Ο έμπειρος τερματοφύλακας εξήγησε πως έγινε το 1-1 των «ερυθρόλευκων», αλλά και το πόσο ανησύχησε μετά το γκολ του Εντινγκά. Αναλυτικά:


Για το κόρνερ που οδήγησε στο 1-1: «Σε εκείνη την περίπτωση η μπάλα ήταν πιο ψηλά απ’ ότι είχα υπολογίσει και γι’ αυτό θέλησα να τη διώξω σε κόρνερ χωρίς να ρισκάρω. Σκέφτηκα πως ήταν μόνο ένα κόρνερ, αλλά κατάλαβα πως ήταν ένα ρίσκο. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, κινδυνεύσαμε να χάσουμε μία νίκη που αξίζαμε με το παραπάνω. Θα ήταν μία πολύ σκληρή τιμωρία για μας».


Για το αν ανησύχησε στο 1-2: «Πάντα μπορεί να σε επηρεάσει η έλλειψη πίστης, σκέφτηκα πως θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν αυτό το αθλητικό θαύμα, με την τύχη που είχαν και στο πρώτο παιχνίδι. Σίγουρα παίζει ρόλο η ψυχολογία σε αρκετές περιπτώσεις, γιατί ξεκινάς καλά το παιχνίδι, δημιουργείς ευκαιρίες, σκοράρεις και αμέσως ισοφαρίζεσαι. Είναι λογικό κάποια στιγμή να αμφιβάλλεις. Όμως εμείς ήμασταν ικανοί να μείνουμε στο παιχνίδι και να μην τους παραχωρήσουμε τίποτα. Στο β’ αρχίσαμε να δημιουργούμε ευκαιρίες και παρά το 1-2 επιβραβευτήκαμε».


Για την άμυνα με τέσσερις: «Αφήσαμε λίγο χώρο, αμυνθήκαμε καλά και με τάξη. Κάναμε διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τα χαρακτηριστικά μας, αλλά δείξαμε λίγο πιο ευρωπαϊκό στυλ. Ρισκάραμε με αριθμητικό μειονέκτημα όταν αμυνόμαστε, αλλά όταν έχει παίκτες όπως οι Κιελίνι, Μπονούσι, Κάσερες και Μπαρτζάλι, μία ομάδα όπως η δική μας μπορεί να το τολμήσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.