“Ολοι στο χορό…”

Ο Αλέγκρι δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νίκη επί του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως όλες οι ομάδες είναι στο... χορό και μπορούν να προκριθούν.

Ο Αλέγκρι δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νίκη επί του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως όλες οι ομάδες είναι στο… χορό και μπορούν να προκριθούν. Ωστόσο ελπίζει πως η ομάδα του θα μπορέσει να κατακτήσει έξι βαθμούς και να εξασφαλίσει το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ


Ο Μπουφόν είπε πως σήμερα έγινε θαύμα. Εσείς τι πιστεύετε για το σημερινό ματς και για την αλλαγή του Γιορέντε με τον Μοράτα;


Η αλλαγή έγινε γιατί ο Γιορέντε ήταν φρέσκος. Ο Μοράτα έπαιξε καλά, αλλά είναι νέος και πρέπει να αγωνιστεί σε περισσότερα ματς για να ανταποκριθεί καλύτερα. Αλλάξαμε και το σύστημα μας, γιατί το παιχνίδι ήταν πολύ ωραίο, τα παιδιά έπαιξαν καλά και ήταν σωστοί τακτικά. Βαρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά καταφέραμε να αντιδράσουμε. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι δύσκολο, αλλά πλέον πάμε να κάνουμε δύο νίκες για να πετύχουμε το καλύτερο.


Η νίκη εξαφανίζει όλες τις… αμαρτίες και τη γκρίνια;


Αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι ότι δεν μείναμε πίσω έξι βαθμούς. Εχουμε πλέον δύο ματς μπροστά μας και ίσως να χρειαζόμαστε τέσσερις βαθμούς για να περάσουμε. Το επίπεδο των τεχνικών σήμερα ήταν υψηλό, συγχαρητήρια στα παιδιά, βλέπουμε πλέον το ματς του πρωταθλήματος.


Αν το πέναλτι που έπιασε ο Ρομπέρτο μπορεί να κρίνει την πρόκριση:


Η διαφορά τερμάτων είναι υπέρ του Ολυμπιακού. Οπως ο Ολυμπιακός έτσι και εμείς πρέπει να μαζέψουμε έξι βαθμούς για να είμαστε σίγουροι για την πρόκριση. Ολοι είμαστε στο χορό, αλλά πλέον κοιτάζουμε το ματς του πρωταθλήματος και μετά θα σκεφτούμε αυτά του Τσάμπιονς Λιγκ.


Η αλλαγή τακτικής απαιτήθηκε ή έγινε επειδή δεν αγωνίστηκε ο Ογκμπόνα:


Δεν απαιτήθηκε. Ο παίκτης ήταν στον πάγκο. Μετά την Εμπολι ήθελα να παίξουμε με πιο επιθετικογενή παίκτη για να εκμεταλλευτούμε τους επιθετικούς μας μπροστά.


Τι κοιτάξατε περισσότερο κατά τη διάρκεια του αγώνα, το πνεύμα ή την αγωνιστική ετοιμότητα;


Μετά το 1-1 τα χάσαμε, αλλά μετά πήραμε τα ηνία του αγώνα και τελειώσαμε ανεβασμένοι. Αυτό είναι καλό για τη συνέχεια και θα φανεί στους επόμενους αγώνες.


Η άμυνα με τους τέσσερις πρέπει να βελτιωθεί στα στημένα και πως θα βλέπατε το ενδεχόμενο με τρεις επιθετικούς στο μέλλον;


Πρέπει να δω το θέμα της άμυνας. Το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε ήταν φανταστικό και δεν μπορούσε να προβλεφθεί, το δεύτερο ήταν πιο συμπτωματικό. Το θέμα με τους τρεις επιθετικούς πρέπει να το δούμε στο μέλλον. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.