Πιόλι: «Είμαστε η Μίλαν και πιστεύουμε στην ανατροπή»

Αισιόδοξος ενόψει ρεβάνς ο Πιόλι.

Η Μίλαν θα αντιμετωπίσει την Ίντερ έχοντας στην πλάτη της το εις βάρος της 0-2 του πρώτου ματς, αλλά ο προπονητής των ”ροσονέρι” δεν χάνει την πίστη του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πιόλι:

«Προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οι παίκτες έχουν μεγάλη αποφασιστικότητα για να τα πάνε καλύτερα στο πρώτο ματς και να κερδίσουν το παιχνίδι.

Δεν είναι εύκολη η προετοιμασία μας για τον αγώνα της Τρίτης αλλά έχουμε έναν σημαντικό στόχο στο μυαλό μας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, ουδείς πιστεύει ότι η Μίλαν μπορεί να φτάσει στον τελικό. Ξέρω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα μεγάλο ματς.

Θέλουμε να αρχίσουμε καλά, να μείνουμε μέσα στο ματς και να εκμεταλλευτούμε τα λάθη τους. Αυτά είναι τα παιχνίδια που οι παίκτες ονειρεύονται να ζήσουν. Ξέρουμε ότι αρχίζουμε με ντεσαβαντάζ αλλά έχουμε την ποιότητα να το γυρίσουμε. Πρέπει να προσέξουμε τις στημένες φάσεις, είναι ένα από μεγαλύτερα όπλα των αντιπάλων μας. Το παρελθόν δεν παίζει ρόλο, θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε στο ελάχιστο τα λάθη μας. Είμαστε η Μίλαν και πιστεύουμε στην ανατροπή».

Για τους τραυματίες, τόνισε:

«Ο Λεάο, όπως και οι Κρούνιτς και Μεσίας είναι καλύτερα, θα πάρουν μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας. Εάν όλα πάνε κατ’ευχήν, τότε θα τεθούν στη διάθεσή μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.