Ξέρει τον τρόπο για το «διπλό»

Ο Ολυμπιακός θέλει να φύγει με τη νίκη από το Τορίνο, προκειμένου να πάρει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, έναντι της Γιουβέντους (21:45 Novasports 2).

Ο Ολυμπιακός θέλει να φύγει με τη νίκη από το Τορίνο, προκειμένου να πάρει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, έναντι της Γιουβέντους (21:45 Novasports 2). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επαναλάβουν τον θρίαμβο του «Γ. Καραϊσκάκης» και στη «Juventus Stadium», αφήνοντας πίσω του την εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης, για το πρωτάθλημα.


Ο Μίτσελ θέλει από τους παίκτες του να παρουσιάσουν το καλύτερο αγωνιστικό τους προφίλ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να πάρουν τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να έχει καταλήξει στο σχήμα, που θα παρατάξει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.


Συγκεκριμένα, ο Ρομπέρτο θα καθίσει στην εστία του Ολυμπιακού, με τους Αμπιντάλ και Μποτία στο κέντρο της άμυνας. Οι Μαζουάκου και Ελαμπντελαουί θα είναι οι δυο μπακ, με τους Μανιάτη, Εντινγκά και Μιλιβόγεβιτς να είναι οι τρεις της μεσαία γραμμής. Οι Κασάμι και Ντομίνγκες θα είναι οι δυο μεσοεπιθετικοί, ενώ ο Μήτρογλου θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.


Από την άλλη πλευρά, η Γιουβέντους θα παραταχθεί με 4-4-2 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και με τους Μπουφόν, Κιελίνι, Μπονούτσι, Λιχστάινερ, Ασαμόα, Βιδάλ, Πογκμά, Μαρκίζιο, Πίρλο, Μοράτα και Τέβες.


Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν στο πλευρό τους 2.300 οπαδούς, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν τους παίκτες του Μίτσελ, ώστε να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Στο πλευρό των πρωταθλητών Ελλάδος θα βρίσκεται και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έχει ταξιδέψει στο Τορίνο. Διαιτητής τη αναμέτρησης θα είναι ο Μάρτιν Άτκινσον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.