Ίντερ – Μπενφίκα 3-3 : Στα ντέρμπι «della Madonnina» θα χρειαστεί περισσότερη σοβαρότητα! (hls)

Ισόπαλος έληξε ο δεύτερος προημιτελικός ανάμεσα στην Ίντερ και την Μπενφίκα, στο Μιλάνο. Οι Μπαρέλα (14’), Μαρτίνεζ (65’), Κορέα (78’) τα γκολ των γηπεδούχων ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Άουρσενς (38’), Αντόνιο Σίλβα (86’) και Μούσα (95’)


Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο «Ντα Λουζ» (0-2) δεν άφηνε και πολλά περιθώρια στην Μπενφίκα και το γρήγορο γκολ του Μπαρέλα για τους «νερατζούρι» έδωσε στην ομάδα του Μιλάνου τον αέρα που χρειάζονταν ώστε να πορευθεί στο ματς με περισσότερες ανέσεις. Όμως αυτό το διευρυμένο προβάδισμα, μάλλον «κοίμισε» τους γηπεδούχους και με λιγότερο άγχος, ζωήρεψε τους φιλοξενούμενους κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει το ματς έναν χαρακτήρα στα όρια του ξέφρενου ρυθμού και της ποδοσφαιρικής… αναρχίας!
Η ισοφάριση από τον Νορβηγό Άουρσενς στο 38’ έδωσε αυτόματα ένα νέο ενδιαφέρον καθώς η Μπενφίκα ανακάλυψε περισσότερα κίνητρα απέναντι σε έναν τόσο δυνατό κι έμπειρο αντίπαλο!
Η ομάδα του Ινζάκι σοβάρεψε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο παίρνοντας ένα καλό προβάδισμα – για την 2η νίκη σε αυτή την φάση της διοργάνωσης – με γκολ των Λαουτάρο Μαρτίνες και Κορέα αλλά κάπου εκεί στο τελευταίο δεκάλεπτο προφανώς ξεμένοντας από διάθεση εν αντιθέσει με την Μπενφίκα που έδειξε μια μεγάλη διάθεση να σώσει ότι μπορεί από την αξιοπρέπειά της, κι όλο αυτό τη βοήθησε να φτάσει ως την ισοφάριση με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, από την κεφαλιά του Αντόνιο Σίλβα και το κοντινό σουτ του Κροάτη Μούσα στην τελευταία φάση του ματς!
Οι «νερατζούρι» ετοιμάζονται να πάρουν μέρος σε έναν ακόμα Ιταλικό «εμφύλιο» στην φετινή διοργάνωση, καθώς θα αντιμετωπίσουν σε μια διαδικασία απόλυτων ισορροπιών την Μίλαν! Έτσι όπως είναι τα πράγματα η Ίντερ πρέπει να πήρε ένα σοβαρό «μάθημα» από την αποψινή διαδικασία, και ενόψει των ημιτελικών που οι λεπτομέρειες μπορεί και να παίξουν έναν έντονα ρυθμιστικό ρόλο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.