Νάπολι – Άϊντραχτ Φρανκφούρτης 3-0 : Οι “τενόροι” (της μπάλας) και οι.. “φάλτσοι”!

Επιβλητική ήταν η 2η νίκη της Νάπολι επί της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης με σκορ 3-0 στο "Ντιέγκο Μαραντόνα". Δύο γκολ πέτυχε ο Όσιμεν (45+2', 53'΄) κι ένα ο Ζελίνσκι, Τη μόνη ανησυχία που προκάλεσαν οι Γερμανοί, αφορούσε μόνον τα μεγάλης έκτασης επισόδεια των οπαδών τους!

Μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα της εμφανώς ανώτερης Νάπολι, είναι αλήθεια πως δύσκολα θα μπορούσε κανείς να διακρίνει κίνητρα ή “μυστικά” επιτυχίας για την Γερμανική ομάδα προκειμένου να ψάξει την ανατροπή των δεδομένων. Κι αν οι Ναπολιτάνοι, που πλέον μετράνε αντίστροφα για το πρώτο σκουντέτο της μετά – Μαραντόνα εποχής,, ήθελαν κι αυτοί να βρούνε ένα ερέθισμα έτσι ώστε να μην πιαστούν χαλαροί στο εν μέρει διαδικαστικό 2ο μέρος των αναμετρήσεων των δύο ομάδων, αυτό προέκυψε από τις βαρβαρότητες και τους βανδαλισμούς των οπαδών της Άϊντραχτ στην πόλη του Ιταλικού νότου πολλές ώρες πριν ξεκινήσει το ματς!

Μεγάλης έκτασης επισόδεια ταπαιπώρησαν την πόλη και την αστυνομία της, εκθέτοντας το μέχρι χθες πολυσυζυτημένο πιστά φίλαθλο πνεύμα των οπαδών της Γερμανικής ομάδας!

Εικόνες καταστροφής και βαρβαρότητας που προφανώς και έπαιξαν ρόλο έτσι ώστε η παίκτες των γηπεδούχων να δώσουν την δικιά τους – και προφανώς πιο… κομψή, αγωνιστικά – απάντηση στο τερέν!

Καλύτεροι ξανά οι “παρτενοπέϊ” έστω κι αν προηγήθηκαν κάπως αργά με τον Οσιμέν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνουλ, έφτασαν σε μια άνετη και επιβλητική νίκη με άλλο ένα ακόμη γκολ του Νιγηριανού στο 53′ κι ένα ακόμη του Πολωνού Ζελίνσκι, με εκτέλεση πέναλτι στο 54′

Κάπου εκεί άπαντες συμβιβάστηκαν με ότι κέρδισαν κι έχασαν, περιμένοντας το αύριο, είτε για πανηγύρια πρόκρισης είτε και για διορθώσεις των κακώς κειμένων εντός κι εντός αγωνιστικού χώρου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.