Κονσεϊσάο: «Ξέρουμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε»

Καθόλου εύκολο δεν θεωρεί ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο το έργο της Πόρτο στη ρεβάνς με την Ίντερ, τονίζοντας πως η ομάδα του θα χρειαστεί να επιδείξει υπομονή.

«Θα είναι ένας πολύ δύσκολος, ισορροπημένος αγώνας απέναντι σε μια ομάδα γεμάτη εξαιρετικούς παίκτες. Ξέρουμε τον αντίπαλό μας αλλά πάνω από όλα ξέρουμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε. Θέλουμε να είμαστε έντονοι, καλοί στο πρέσινγκ, επιθετικοί και πάνω απ’ όλα έξυπνοι», είπε ο Πορτογάλος προπονητής.

«Οι αγώνες μπορεί να είναι παρόμοιοι, αλλά ποτέ δεν θα είναι οι ίδιοι. Θα εξαρτηθεί επίσης από τους παίκτες που θα παίξουν για την Ίντερ, για παράδειγμα πιστεύω ότι υπάρχουν αμφιβολίες για την παρουσία του Σκρίνιαρ ή όχι. Δεν ξέρω αν θα παίξει ο Ντάμφρις, αν παίξει ο Γκόσενς. Μπροστά έχει τους Τζέκο, Λουκάκου και Λαουτάρο Μαρτίνες, αλλά θα παίξουν μόνο δύο από αυτούς. Τότε θα εξαρτηθεί από τη στρατηγική που θα υιοθετήσουμε. Έχουμε προετοιμάσει το παιχνίδι σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της ομάδας μας. Σε αυτούς τους αγώνες υψηλού επιπέδου πρέπει να παίξουμε όπως ξέρουμε, με τον τρόπο που νιώθουμε πιο άνετα. Αν προσαρμοστούμε πολύ στον αντίπαλό μας, τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να πάνε το ίδιο καλά όπως θέλουμε. Είμαστε στα μισά του παιχνιδιού για την πρόκριση. Έχουμε 90 λεπτά για να προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα αλλά για να το κάνουμε θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι σε όλο τον αγώνα. Θα χρειαστεί να είστε υπομονετικοί και με τη σωστή ποσότητα επιθετικότητας», πρόσθεσε, κάνοντας γνωστό ότι δεν θα είναι διαθέσιμος ο Ζοάο Μάριο, ενώ μίλησε επίσης για το ποδόσφαιρο που προτιμάει:

«Προσπαθώ να μην κοιτάζω τι μου αρέσει, αλλά να μελετώ ένα σύστημα που μπορεί να εξάγει τις μέγιστες δυνατότητες των παικτών. Αυτό είναι που κάνει έναν προπονητή να ανταπτύσεται. Αν με ρωτήσεις ποιο ποδόσφαιρο μου αρέσει περισσότερο, θα σου απαντήσω το γερμανικό, δεν με νυστάζει. Έχω μεγάλο πάθος για την Ιταλία, εκεί έζησα τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου ως ποδοσφαιριστής και γι’ αυτό έχω ισχυρό δέσιμο με την Ιταλία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.