Τότεναμ – Μίλαν 0-0: Πρόκριση με ιταλική συνταγή! (hls)

Η Μίλαν απέσπασε 0-0 από την Τότεναμ στο Λονδίνο και με το 1-0 του πρώτου αγώνα στην Ιταλία προκρίθηκε μετά από χρόνια στους «8» του Champions League.

Η Μίλαν είχε το προβάδισμα για πρόκριση στην προημιτελική φάση του UEFA Champions League μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα και κατάφερε να πανηγυρίσει στο Λονδίνο απέναντι Τότεναμ χάρη στο τελικό 0-0. Στο φινάλε η Τότεναμ έμεινε με δέκα παίκτες, ωστόσο είχε τεράστια ευκαιρία με τον Κέιν, αλλά ο Μενιάν πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση. Οι Ιταλοί είχαν στη συνέχεια δοκάρι με τον Οριγκί.

Στο πρώτο ημίχρονο καμμία απ’ τις δύο ομάδες δεν απείλησε ιδιαιτέρως. Η Μίλαν είχε στο πλευρό της περίπου 3.000 οπαδούς και είχε τον έλεγχο του ματς. Η Τότεναμ έβλεπε το επιθετικό της πλάνο να μη λειτουργεί, ενώ προσπαθούσε να περιορίσει ταυτόχρονα τη Μίλαν στος αντεπιθέσεις.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε είχε σημαντικές απουσίες, ωστόσο ήταν υποχεωμένη να τα δώσει όλα στο δεύτερο 45λεπτο. Στο 64’ ο Χόιμπιεργκ είχε καλή στιγμή, αλλά ο Μενιάν απέκρουσε, ενώ και ο Χάρι Κέιν απείλησε στο 68′. Στο 77′ ο Κριστιάν Ρομέρο είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Γάλλο διαιτητή Τουρπάν και άφησε την Τότεναμ με δέκα παίκτες.

Στις καθυστερήσεις η Τότεναμ έφτασε κοντά στο γκολ της παράτασης, αλλά ο Μενιάν πραγματοποίησε απίθανη απόκρουση στην κεφαλιά του Κέιν. Στην αντεπίθεση, με το ματς να έχει φτάσει στο 90+4′, ο Οριγκί πλάσαρε τον Φόρστερ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Ο αγώνας άρχισε με δεκάλεπτη καθυστέρηση λόγω της κίνησης στην οποία έμπλεξε στο Λονδίνο η αποστολή της Τότεναμ.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Φόρστερ, Ρομέρο, Λενγκλέ, Ντέιβις, Έμερσον (70′ Ριτσάρλισον), Σκιπ, Χόιμπιεργκ, Πέρισιτς (53’ Πόρο), Κουλουσέβσκι (83′ Σάντσες), Σον, Κέιν

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλουλού, Τιό, Τομόρι, Μεσίας (56’ Σολεμάκερς), Κρούνιτς, Τονάλι, Ερναντέζ, Ντίαθ (81′ Μπενασέρ), Ζιρού (81′ Οριγκί), Λεάο (90′ Ρέμπιτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.