‘Ιντερ: Οικονομική βοήθεια σε Τουρκία και Συρία

Η Ίντερ συνεργάστηκε με τη UNICEF για να δημοπρατήσει φανέλες που φορούσαν οι παίκτες της σε προηγούμενο αγώνα του Champions League, για να στηρίξει όσους επλήγησαν από τους πρόσφατους σεισμούς στην Τουρκία και τη Συρία.

Τον περασμένο μήνα, καταστροφικοί σεισμοί και μετασεισμοί έπληξαν τη νοτιοανατολική Τουρκία και βορειοδυτικά της Συρίας, σκοτώνοντας δεκάδες χιλιάδες και αφήνοντας εκατομμύρια άλλους άστεγους.
Ο προπονητής της Αδάνα Ντέμισπορ, Βιτσένζο Μοντέλα, μίλησε για τη φρίκη που έχει βιώσει στην Τουρκία και ίδρυσε μια ανθρωπιστική ένωση για τη συγκέντρωση κεφαλαίων για τα θύματα της καταστροφής.

Όπως έγινε γνωστό, η Ίντερ και η UNICEF συνεργάστηκαν για να υποστηρίξουν τα θύματα του σεισμού στην Τουρκία και τη Συρία, βγάζοντας σε δημοπρασία την εμφάνιση από τον πρώτο αγώνα της φάσης των “16” με την Πόρτο.
Η πώληση θα γίνει από τις 6 έως τις 11 Μαρτίου στο eBay και τα έσοδα της δημοπρασίας θα διατεθούν για το έργο παρέμβασης της UNICEF στις πληγείσες περιοχές, βοηθώντας στην παροχή ιατρικών προμηθειών, καταφυγίων έκτακτης ανάγκης, πρώτων βοηθειών και τροφίμων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.