Αϊντραχτ – Νάπολι 0-2: Ασταμάτητη η Νάπολι έβαλε βάσεις για την οκτάδα! (hls)

Η Νάπολι, έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League, επικρατώντας εκτός έδρας της Αϊντραχτ με 2-0!

Η Νάπολι, συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να…ονειρεύεται μεγάλα πράγματα στο Champions League! Η ομάδα του Σπαλέτι, έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης για τους «8» του θεσμού, επικρατώντας της Αϊντραχτ με 2-0 στην Γερμανία.

Οι Γερμανοί, απείλησαν ελάχιστα την εξαιρετική Νάπολι που από την αρχή επέβαλε τον ρυθμό της. Η αποβολή του Κόλο Μουανί, έκανε εξαιρετικά δύσκολα τα πράγματα για την Αϊντραχτ.

Είχε τον έλεγχο, τις φάσεις έχασε πέναλτι

Η Νάπολι έχασε την πρώτη καλή στιγμή στο 31ο λεπτό, όταν μετά από φάση διαρκείας, ο Ζιελίνσκι έκανε το σουτ με τον Τραπ να μαζεύει την μπάλα.

Τρία λεπτά αργότερα η Νάπολι βγήκε και πάλι μπροστά με τον Λοσάνο, το σουτ του οποίου βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Μπουτ ανέτρεψε τον Όσιμεν με τον διαιτητή να δείχνει την λευκή βούλα.

Ο Κβαραχτσκέλια από τα έντεκα μέτρα δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0.

Στο 40ο λεπτό, η ομάδα του Σπαλέτι πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Λοσάνο έκανε σέντρα για τον Όσιμεν και αυτός με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0.

Η αποβολή έκανε ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για την Άιντραχτ

Στο 55ο λεπτό η Νάπολι απείλησε εκ νέου. Ο Λοσάνο έκανε καταπληκτικό σουτ με τον Τραπ να διώχνει με δυσκολία!

Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια ακόμη τεράστια για να πετύχουν και δεύτερο γκολ! Ο Λοσάνο έβγαλε τετ α τετ τον Κβαραχτσκέλια που νικήθηκε από τον Τραπ

Στο 58 οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, όταν ο Κόλο Μουανί, στην προσπάθεια του να κερδίσει την μπάλα πάτησε τον Ανγκισά κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ν΄αντικρίσει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή.

Στο 65, ο Κβαραχτσκέλια έκανε καταπληκτική ενέργεια και με τακουνάκι έστρωσε στον Ντι Λορέντζο ο οποίος με πλασέ έγραψε το 2-0.

Ο Ανγκισά στο 72ο λεπτό πεσμένος και χωρίς να βλέπει το τέρμα, έκανε το τελείωμα μέσα από τη μικρή περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι!

Η Άιντραχτ έχασε την μεγαλύτερη της ευκαιρία στο ματς με τον Καμάντα που έκανε το πλασέ με τον Μέρετ να μαζεύει.

Άιντραχτ (Όλιβερ Γκλάσνερ): Τραπ, Τούτα, Γιάκιτς, Εντικά , Μπούτα( 69΄Κνάουφ), Καμάντα, Σο, Μαξ(92΄Λεντς), Λίντστρομ(69΄ Μπορέ), Γκέτσε(81΄Αλιντού), Κόλο Μουανί.

Νάπολι (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Κιμ, Ραχμάνι, Ολιβέρα, Ανγκισά(80΄Εντομπελέ), Λομπότκα, Ζιελίνσκι, Λοσάνο(80΄ Ελμάς), Όσιμεν(84΄Σιμεόνε), Κβαραχτσκέλια(84΄Πολιτάνο)

Κίτρινη: Κιμ, Γκέτσε, Ελμάς,

Κόκκινη: Κόλο Μουανί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.