Μπορούσια Ντόρτμουντ – Τσέλσι 1-0: Οι Γερμανοί τον πρώτο λόγο με γκολάρα του Αντεγέμι (hls)

Προβάδισμα πρόκρισης έχει η Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς επικράτησε εντός έδρας 1-0 της Τσέλσι στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τη φάση των "16" του Champions League. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Αντεγέμι στο 63', δοκάρι είχαν οι Λονδρέζοι με τον Φέλιξ.

Προβάδισμα πρόκρισης έχει η Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς επικράτησε εντός έδρας 1-0 της Τσέλσι στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τη φάση των “16” του Champions League. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Αντεγέμι στο 63′, δοκάρι είχαν οι Λονδρέζοι με τον Φέλιξ.

Η εξέλιξη του αγώνα

Στο 27ο λεπτό ο Σεμπαστιάν Αλέρ έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Ιβοριανός επιθετικός έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία της Τσέλσι.

Οι Λονδρέζοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 31ο λεπτό, ωστόσο ο Φέλιξ δεν αξιοποίησε την πάσα του Ζιγές και έστειλε τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση.

Στο 37ο λεπτό ο Ζοάο Φέλιξ ήταν και πάλι πρωταγωνιστής για την Τσέλσι, καθώς έκανε υπέροχη ενέργεια και το σουτ μέσα από την περιοχή για να βρει η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι των Γερμανών και να απομακρυνθεί στη συνέχεια από την άμυνα των γηπεδούχων.

Η Μπορούσια είχε άλλη μια καλή στιγμή στο 42ο λεπτό με δυνατό σουτ του Βολφ, ενώ στο 54′ ο Κόμπελ έκανε σημαντική επέμβαση μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζέιμς.

Στο 63ο λεπτό, οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ μετά από απίθανο σπριντ του Αντεγέμι, ο οποίος άρχισε την προσπάθεια του έξω από την περιοχή της Μπορούσια, κάλυψε τα 3/4 του γηπέδου με τη μπάλα στα πόδια, πέρασε και τον τερματοφύλακα της Τσέλσι και με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 77′ οι Άγγλοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, ωστόσο ο Τσαν κατάφερε να διώξει τη μπάλα πάνω στη γραμμή μετά από σουτ του Κουλιμπαλί.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε εντός λεπτού σιγή για τα θύματα του φονικού σεισμού στην Τουρκία και τη Συρία.

Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Γκερέιρο, Σλότερμπεκ, Ζούλε, Βολφ (73′ Ρίερσον), Μπραντ, Οζτσάν, Μπένινγχαμ, Αντεγέμι (79′ Μπίνοου – Γκίτενς), Αλέρ (68′ Μοντέστ)

Τσέλσι: Αριθαμπαλάγα, Τζέιμς, Κουλιμπαλί, Σίλβα, Τσίλγουελ (71′ Μάουντ), Λόφτους – Τσικ, Φερνάντεζ, Ζιγές, Φέλιξ, Μούντρικ (71′ Τσουτσουρέγια), Χάβερτζ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.