Μίλαν: Εκτός και ο Μενιάν με Τότεναμ

Ο Στέφανο Πιόλι δεν θα έχει τον βασικό του τερματοφύλακα στη πρώτη μάχη του Champions League μεταξύ της Μίλαν και της Τότεναμ, όπως και ο Κόντε δεν θα έχει τον Λορίς.

Η εφημερίδα Tuttosport υποστήριξε την περασμένη εβδομάδα ότι ο Γάλλος διεθνής αναρρώνει από έναν τραυματισμό στη γάμπα και δεν θα αναρρώσει εγκαίρως για τον πρώτο αγώνα της φάσης των ”16” του Champions League εναντίον της Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε στις 14 Φεβρουαρίου.

Η σημερινή έκδοση της La Gazzetta dello Sport επιβεβαιώνει ότι ο Μενιάν δεν είναι ακόμα πλήρως σε φόρμα, προσθέτοντας ότι είναι πολύ απίθανο ο πρώην τερματοφύλακας της Λιλ να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η επιστροφή του στη δράση έχει καθυστερήσει περαιτέρω με τον τερματοφύλακα που θα μπορούσε να επιστρέψει ακόμη και τον Μάρτιο. Ως εκ τούτου, ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, ελπίζει ότι ο 27χρονος θα είναι διαθέσιμος για την απόβαση στο Βόρειο Λονδίνο στις 8 Μαρτίου, αλλά ο σύλλογος δεν έχει ορίσει επίσημη ημερομηνία για την επιστροφή του.

Ο Μενιάν αποβλήθηκε προσωρινά από τη λίστα του Champions League της Μίλαν, αλλά μπορεί να εισαχθεί εκ νέου 24 ώρες πριν από έναν αγώνα. Είναι εκτός δράσης από τον Σεπτέμβριο, όταν τραυματίστηκε στη γάμπα ενώ βρισκόταν σε διεθνή καθήκοντα με τη Γαλλία. Υπέστη νέο τραυματισμό στο πέλμα ένα μήνα αργότερα, με αποτέλεσμα να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.