Τακινάρντι: «Οι ιταλικές ομάδες υποφέρουν σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ»

Η Γιουβέντους δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο και γι' αυτό έχασε στο «Γ. Καραϊσκάκης» σύμφωνα με τον Αλέσιο Τακινάρντι.

Η Γιουβέντους δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο και γι’ αυτό έχασε στο «Γ. Καραϊσκάκης» σύμφωνα με τον Αλέσιο Τακινάρντι.


Ο πρώην παίκτης της Γιούβε μίλησε για το ματς στο Tuttomercatoweb. Αναλυτικά:


Για τις ήττες των Ρόμα και Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Δεν είναι τυχαίο πλέον. Οι ιταλικές ομάδες υποφέρουν από την ένταση και το ρυθμό παιχνιδιού των ευρωπαϊκών ομάδων. Το θέμα είναι πως το ιταλικό πρωτάθλημα δεν εκθέτει τις αδυναμίες των μεγάλων ομάδων και όταν δεν ξέρεις ποιες είναι οι αδυναμίες σου είναι δύσκολο. Στο Γιουρόπα Λιγκ μπορεί να πηγαίνουμε μπροστά, αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ το επίπεδο είναι τελείως διαφορετικό».


Για την εμφάνιση της Γιουβέντους: «Μπορείς να πεις πως δεν άξιζε να χάσει και ελπίζω να περάσει, αλλά πάντα δυσκολεύεται στις φάσεις ομίλων και αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Στην Ευρώπη εκτίθενται οι αδυναμίες σου, το έκανε και ο Ολυμπιακός από τον οποίο ξέραμε λίγους παίκτες. Αμφιβάλλω αν ο Μήτρογλου είναι πιο δυνατός από τον Τέβες, για να μην πω για τον Κασάμι που δεν άφησε αναμνήσεις από το πέρασμά του από την Ιταλία. Αλλά ο ρυθμός που έχουν αυτές οι ομάδες σε αυτό το επίπεδο είναι διαφορετικός και οι ιταλικές δεν τον ακολουθούν, δεν είναι συνηθισμένες γιατί στη Σέριε Α δεν υπάρχει τέτοια ένταση».


Για το αν υπάρχει «σύνδρομο Τσάμπιονς Λιγκ» στη Γιουβέντους: «Η Γιούβε πρέπει να παίζει στην Ευρώπη όπως και στην Ιταλία, με μεγάλη ένταση σε όλο το παιχνίδι. Ένα παιχνίδι όπως αυτό με τον Ολυμπιακό στη Σέριε Α θα το ανέτρεπε γιατί οι ομάδες δεν είναι του υψηλότερου επιπέδου και οι πάικτες ασυνείδητα ξέρουν τι μπορούν να κάνουν. Στην Ευρώπη το επίπεδο έχει ανέβει, στην Ιταλία έχει κατέβει και η Σέριε Α δεν σε εξοικειώνει με τους ρυθμούς του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν σε βελτιώνει».


Για το κακό πρώτο ημίχρονο της Γιούβε: «Είναι αλήθεια, αλλά μόνο στο πρώτο ημίχρονο γιατί στο β’ μόνο η Γιουβέντους έκανε παιχνίδι. Δεν μπορείς όμως έτσι να περάσεις τον όμιλο, πρέπει να είσαι παρών για 90 λεπτά. Για μένα αυτή η ομάδα μπορεί να είναι ακόμα και στους 8. Δεν μπορεί να φτάσει μόνο τη Ρεάλ, τη Μπάγερν και τη Μπαρτσελόνα. Το ματς με τον Ολυμπιακό ήταν το τελευταίο στο οποίο μπορούσε να κάνει λάθος. Η Γιούβε έχει τα πάντα για να είναι ανταγωνιστική».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.