Ίντερ – Βικτόρια Πλζεν 4-0: Οι «νερατζούρι» στους «16», η Μπαρτσελόνα στο Europa League! (hls)

Η Ίντερ κέρδισε εύκολα τη Βικτόρια Πλζεν με 4-0 και πήρε το εισιτήριο για τα νοκ - άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ από τον 3ο Όμιλο, αφήνοντας οριστικά τρίτη την Μπαρτσελόνα και τέταρτη τη Βικτόρια Πλζεν.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι (ήταν τιμωρημένος και δεν κάθισε στον πάγκο) έφτασε τους 10 πόντους και πλέον οι Καταλανοί δεν μπορούν να τη φτάσουν, οπότε μένουν εκτός Τσάμπιονς Λιγκ και θα περιοριστούν στο Europa League, με τους άποντους Τσέχους να μένουν εκτός Ευρώπης.

Tα στιγμιότυπα του αγώνα

Oι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή τα ηνία του αγώνα και έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 25′ με τους Ντιμάρκο και Μχιταριάν.

Στο 35ο όμως κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όταν ο Μπαστόνι έκανε υπέροχη σέντρα από αριστερά και ο Μχιταριάν σκόραρε με κεφαλιά.

Στο 42′ έγινε το 2-0 όταν και πάλι από αριστερά, ο Nτιμάρκο αυτή τη φορά γύρισε παράλληλα και ο Τζέκο χρίστηκε και αυτός σκόρερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «νερατζούρι» δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και είχαν δοκάρι στο 55′ με τον Μχιταριάν, αλλά και άλλη μία καλή ευκαιρία στο 57′ με τον Στάνεκ να σώζει σε τετ-α-τετ με τον Αρμένιο.

Οι Τσέχοι όμως δεν απέφυγαν το 3-0 από τον Τζέκο στο 66ο λεπτό, με τον Βόσνιο να εκτελεί από κοντά μετά από ασίστ του Λαουτάρο, φτάνοντας τα 12 τέρματα συνολικά απέναντι στη Βικτόρια, αρχής γενομένης από το 2006, όταν είχε είχε σκοράρει πρώτη φορά απέναντί της στο πρωτάθλημα Τσεχίας με την Τέπλιτσε!

Στο 83′ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ο Λουκάκου, ο οποίος σε μία από τις πρώτες επαφές του με την μπάλα στο 87′ έγραψε το 4-0 μετά από ασίστ του Κορέα, στην επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά από δύο μήνες.

Ίντερ (Ιντσάγκι): Ονανά – Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι – Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου (71′ Ασλάνι), Μχιταριάν (83′ Γκαλιαρντίνι) , Ντιμάρκο (77′ Γκόζενς) – Λαουτάρο (83′ Λουκάκου), Τζέκο (71′ Κορέα).
Βικτόρια Πλζεν (Μπίλεκ): Στάνεκ – Χέιντα, Πέρνιτσα, Τιγιάνι (51′ Γεμέλκα) – Χάβελ, Μπούχα, Κάλβαχ (70′ Εντιάι), Μοσκέρα – Γίρκα (46′ Χολίκ) , Βλκανόβα (84′ Πιλάρ) – Μπάσεϊ (46′ Xορί).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.