Παρί Σεν Ζερμέν – Μακάμπι Χάιφα 7-2: Χωρίς οίκτο… (hls)

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά εφτά γκολ πέτυχε η Παρί Σεν Ζερμέν στον αγώνα του 8ου ομίλου κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα. Τελικό αποτέλεσμα 7-2

Με τον πλέον θεαματικό τρόπο, η Παρί Σεν Ζερμέν “σφράγισε” την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λίγκ. Με πρωταγωνιστές τους Μέσι, Εμπαπέ, Νεϊμάρ (οι δύο πρώτοι πέτυχαν από δύο γκολ και ο Βραζιλιάνος ένα) οι Παριζιάνοι επικράτησαν 7-2 της Μακάμπι Χάιφα που έπαιξε ανοιχτό ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες αλλά στο τέλος υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου της.

Η Παρί πολύ νωρίς (19΄) προηγήθηκε , όταν ο Εμπαπέ σέρβιρε στον Μέσι και ο Αργεντινός εκτέλεσε με το εξωτερικό για το 1-0.

Στο 32΄ήταν η σειρά του Επαπέ να χριστεί σκόρερ (2-0), ενώ τρία λεπτά αργότερα τη σκυτάλη πήρε ο Νεϊμάρ με άψογο πλασέ.

Η Μακάμπι μείωσε με τον Σεκ να μειώνει σε 3-1 στο 38΄, αλλά ο Μέσι ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1λίγο πριν από τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Στην αρχή της επανάληψης, η Μακάμπι απείλησε, πλησίασε το γκολ σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις και τελικά το βρήκε με δράστη και πάλι τον Σεκ που μείωσε σε 4-2 (50΄).

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν καμία διάθεση να μετατρέψουν την αναμέτρηση σε… ντέρμπι και βγήκαν πάλι στην επίθεση, κάνοντας το 5-2 στο 64΄ με τον Εμπαπέ και τρία λεπτά αργότερα το αυτογκόλ του Γκόλντμπεργκ έγραψε το 6-2.

Το τελικό 7-2 διαμορφώθηκε στο 84΄ με σκόρερ τον Σολέρ.

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Σέρχιο Ράμος, Μαρκίνιος (79΄ Κιμπεμπέ), Μπερνάτ, Χακίμι, Σάντσες (68΄Σολέρ), Φ. Ρουϊθ (83΄ Σαράμπια), Βιτίνια (79΄ Ζαϊρ Έμερι), Μέσι, Νεϊμάρ, Εμπαπέ

Μακάμπι Χάιφα: Κοέν, Γκόλντμπεργκ, Μπατουμπινσικά, Κορούντ (70΄ Μεναχέμ), Σεκ, Σερί, Μουχαμάντ (83΄ Αμάντ), Λαβί, Αμπουφανί (70΄ Ραζ Μεϊρ), Ατζίλι (68΄ Νταβίντ), Πιερό (83΄ Ρουκαβίτσια)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.