Μπαρτσελόνα – Ίντερ 3-3: Ο Λεβαντόβσκι κράτησε τις ελπίδες ζωντανές (hls)

Σε ένα από τα καλύτερα ματς των τελευταίων ετών στο Champions League, Μπαρτσελόνα και Ίντερ ήρθαν ισόπαλες 3-3, με τους "νερατζούρι" να μένουν στο +3 και να έχουν και το προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Οι Καταλανοί πλήρωσαν ακριβά το καταστροφικό τέταρτο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και από εκεί που είχαν το προβάδισμα, βρέθηκαν να έχουν χάσει πλήρως τον έλεγχο. Η Ίντερ έκανε ότι ήθελε στο “Καμπ Νόου” και αν δεν ήταν ο Λεβαντόβσκι (δύο γκολ) και ο Τερ Στέγκεν με τις σωτήριες επεμβάσεις του, θα μπορούσε να είχε φύγει με “διπλό” πρόκρισης από τη Βαρκελώνη.

Η ομάδα του Τσάβι μπήκε “φουριόζα” στο ματς και επιχείρησε να ελέγξει πλήρως την κατάσταση. Δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή πριν καν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο με κεφαλιά του Λεβαντόβσκι (9′) την οποία απομάκρυνε πάνω στη γραμμή ο Μιχιταριάν, με την Ίντερ να απαντά στο 17′ με δοκάρι του Τζέκο. Τελικά, η Μπαρτσελόνα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Σέρχι Ρομπέρτο πάτησε περιοχή από δεξιά, έπειτα από εξαιρετική έμπνευση του Ραφίνια, γύρισε τη μπάλα στο πρώτο δοκάρι και ο επερχόμενος Ντεμπελέ την έσπρωξε στα δίχτυα, βάζοντας “φωτιά” στο “Καμπ Νόου”.

Η αντίδραση της Ίντερ δεν άργησε να έρθει. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Μπαρέλα εκμεταλλεύτηκε τη λάθος εκτίμηση του Πικέ και νίκησε τον Τερ Στέγκεν, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ακολούθησε “μπλακ άουτ” από τους παίκτες του Τσάβι, με την Ίντερ να χάνει τρεις σημαντικές ευκαιρίες μέσα σε ένα λεπτό. Και τελικά η ανατροπή δεν άργησε να έρθει. Στο 63′ οι “νερατζούρι” χτύπησαν στην κόντρα, εκμεταλλευόμενοι ένα ακόμη λάθος και με υπέροχο γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες έφεραν… τούμπα το παιχνίδι.

Ο Τσάβι προσπάθησε να ηρεμήσει τους ποδοσφαιριστές του και η Μπαρτσελόνα έψαξε αντίδραση, την οποία βρήκε στο 82′ με ποιόν άλλον; Με τον Λεβαντόβσκι. Ο Πολωνός αξιοποίησε λάθος απομάκρυνση του Μπαστόνι και από κοντά ισοφάρισε σε 2-2.

Τίποτα, ωστόσο, δεν είχε τελειώσει. Στο 89′ ο Ονανά γέμισε προς τον Μαρτίνες, ο Αργεντινός είδε την κίνηση του Γκόσενς, ο οποίος πάτησε στην περιοχή, πλάσαρε και έκανε το 2-3. Η Ίντερ κρατούσε στα… χέρια της μία τεράστια νίκη-πρόκρισης, όμως ο Λεβαντόβσκι δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Στο 90+2′ ο Πολωνός “χτύπησε” ξανά, αυτή τη φορά με κεφαλιά, έπειτα από γύρισμα του Γκαρθία και έγραψε το τελικό 3-3.

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο (72′ Κεσί), Πικέ, Γκαρθία, Αλόνσο (72′ Μπαλδέ), Γκάβι (82′ Τόρες), Μπούσκετς (64′ Ντε Γιονγκ), Πέδρι, Ντεμπελέ, Ραφίνια (64′ Φάτι), Λεβαντόβσκι.

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάκι): Ονανά, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου (76′ Γκόσενς), Μικίταριαν, Ντιμάρκο, Μαρτίνες, Τζέκο (76′ Μπελανόβα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.