Γιουβέντους – Μακάμπι Χάϊφα 3-1 : Νίκη ανακούφισης για την «Κυρία» (hls)

Δυσκολότερα, ίσως, από όσο δείχνει το τελικό 3-1 η Γιουβέντους νίκησε 3-1 τη Μακάμπι Χάϊφα στο Πιεμόντε. Τα γκολ των γηπεδούχων οι Ραμπιό (34', 83'), Βλάχοβιτς (50') και των Ισραηλινών ο Ντάβιτς (75')

Η «Μεγάλη Κυρία» έπαιζε κάτω από μεγάλη πίεση κι όχι μόνον επειδή στον 8ο όμιλο πλέον δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια απωλειών αλλά και επειδή η ομάδα του Πιεμόντε προέρχονταν από ένα σερί πέντε επίσημων αγώνων χωρίς νίκη.
Φάνηκε ως ένα μεγάλο βαθμό αυτό στο πρώτο ημίωρο, όπου παρά την υπεροχή της δύσκολα έβγαιναν φάσεις ώσπου να έρθει η κομβική στιγμή του 34ου λεπτού. O Ντι Μαρία πέρασε εξαιρετική μπαλιά στον Ραμπιό κι αυτός πλάσαρε αποτελεσματικά στην εστία του Κοέν.
Με αυτό το γκολ πήγαν στα αποδυτήρια οι «ζέβρες» και βγήκαν από αυτά στο 2ο μέρος αποφασισμένες να βάλουν γερά θεμέλια νίκης από νωρίς.
Το κατάφεραν ως ένα σημείο με τον Βλάχοβιτς στο 50ο λεπτό έπειτα από μια – ακόμα – μπαλιά του Ντι Μαρία.
Η άνεση της Γιούβε, στο δρόμο για την πρώτη φετινή νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ συνάντησε κάποια… κύματα μετά το 75’ όταν ο Νταβίντ μείωσε σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους, σε μια από τις λίγες ως εκείνο το σημείο, καλές φάσεις στο 2ο ημίχρονο.
Η Μακάμπι βρήκε το κουράγιο να ψάξει την μεγάλη υπέρβαση. Την άγγιξε με το σουτ του Ατζίλι στο 81ο λεπτό στο κάθετο δοκάρι. Όμως η «λαχτάρα» που προκλήθηκε στο γήπεδο, έσβησε λίγα λεπτά αργότερα όταν πάλι ο Ντι Μαρία σέρβιρε για να τελειώσει το «έργο» ο Ραμπιό, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1
Μια νίκη δύσκολη, γεμάτη άγχος για την Γιούβε απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο που ολοκλήρωσε με 17 τελικές προσπάθειες στο ματς όσες και οι γηπεδούχοι!!

Γιουβέντους (Μάσιμο Αλέγκρι) 4-3-3 :

Σέζνι, Κουαρδάδο (67’ Μπονούτσι), Ντι Σίλιο (46’ Άλεξ Σάντρο), Μπρέμερ, Ντανίλο, Μακ Κένι, Παρέδες (85’ Μιρέτι), Ραμπιό, Ντι Μαρία, Κόστιτς (66’ Λοκατέλι), Βλάχοβιτς (73’ Κεάν)

Μακάμπι Χάϊφα (Μπαράκ Μπαχάρ) 3-5-2 :

Κοέν, Σούντγκρεν, Μπατουμπινσικά, Γκόλντμπεργκ, Σεκ, Κομούντ (60’ Χαζίζα), Αμπού Φάνι (72’ Λαβί), Τσέρι, Μουχαμάντ (84’ Ρουκαβίτσια), Πιερό (72’ Νταβίντ), Τσιομπότα (60’ Ατζίλι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.